Slapp torsdag

Idag har ja inte gjort så mycket. Mest slappat, va och hämta en bok på bibblan förut som ja reserverat PS jag älskar dej heter den. Den finns även på film och filmen ska va väldigt bra men har inte sett den än. Sen va vi och handla mat och sånt tills imorrn.


Ska städa på mitt rum där ser det ut som ett bombnerslag:P haha sen kanske det blir att spela lite wii det kom i tisdags så det gick snabbt :) har hunnit spela lite grann iaf och det är skitkul! :)

Kan inte riktigt fatta att det är nyår imorrn, inte att det redan har varit jul heller. Kanske låter helt knäpp men detta året har gått så snabbt! Inget år har gått så fort som 2010 gjort tycker ja. Fast det är ju bra också nu har ja bara 1 termin kvar på högstadiet:))

Jul =)

Mormor och hennes syster Anna kom hem till oss på julafton vid 14. Åt mat och drack lite kaffe sen öppna vi julklapparna:) fick en morgonrock, tofflor, presentkort på veromoda och pengar. Mamma körde hem mormor och Anna och ja gick ut och gick med Tindra sen åkte vi till Koppom.

I Koppom va det fullt hus. Charlotte, Thomas, Johanna, Sebastian, Marianne o Kent, Patrick och Therese och barnen va där:) riktigt mysigt va det. Satte mej framför tvn när vi kom och sen öppna vi julklappar allihopa. Där fick ja schampoo o balsam och vax som man sprayar i håret av Charlotte och Tom och 300 kr av Sebastian och Johanna:) tack så mycket! :D

Spela lite wii också, tennis blev det mest och fick till några riktigt bra servar ibland;) hehe
Tack så mycket för en trevlig och mysig jul=) <3

Åkte till pappa igår och där fick ja lite mer julklappar, pengar och P!nks nya skiva:) så fick ihop 2200 kr i pengar;)


Tyckte wii va så kul när vi spela hos Charlotte så nu har ja beställt ett åt mej själv idag:)) blev rött som är en jubileumsfärg så nu är ja pank;) hehe

Va ute på rean idag, köpte bara en mascara annars har ja bara slappat under dagen.
 Ska se på andra och sista delen av serien som börja igår på ettan med Rolf Lassgård. Tror det börjar kl 21;)

Stressad

Det är va ja är just nu... När mamma kom hem från lärnia så åkte vi till mormor och hälsa på sen åkte vi till stan och fixa dom sista julklapparna och va och tände på kyrkogården. Käka lite pizza när vi kom hem som vi köpt med från den nya pizzerian i stan, pizzan va väldigt goo:) nu ska vi bara städa hela lägenheten och pynta granen innan vi är klara, om vi nu blir det nån gång känns inte så jämt nu... xD men kul med Julafton imorrn iaf:D <3

Jullov:))

Japp nu är det äntligen jullov då:) har jämt gått upp typ, gött med lite sövmöra;) nu fåre nog bli att börja städa lite innan mamma kommer hem efter kl 14.

Har varit en slappvecka denna veckan. Måndag va en helt vanlig skoldag och i tisdags va antivåldsgruppen och prata om misshandel och hur det blir mycket misshandel och va man ska göra för att minska våldet ute på gatorna. Enligt statistik har Arvika lika mycket misshandel som Stockholm och Göteborg och Malmö. Är inte det sjukt när Arvika är så mycket mindre?

Säljde bröd på stan också i söndags för att få ihop pengar till klassresan.. Stog där mellan 16-18 men vi gick hem lite tidigare för det var svinkallt och inga folk alls ute. När ja kom hem va mina tår blåa, ändå hade ja haft två par strumpor på mej,  ett par tunna och ett par tjocka och fodrade skor.

Fick min betyg igår också, rätt nöjd faktiskt hade sänkt mej i 2 ämnen och höjt mej i 3 så hade 5 poäng mer än förra terminen:P haha

Mina betyg:

Bild: VG     (sänkt mej från MVG till VG)

Engelska VG

Hemkunskap: MVG      (Höjt med från VG till MVG)

Idrott: VG                    ( Höjt mej från G till VG)

Matematik: VG

Spanska: MVG

Musik: MVG

Biologi: VG                  ( Höjt mej från G till VG)

Fysik: G                       ( Sänkt mej från VG till G)

Kemi: VG

Historia: VG

Samhällskunskap: MVG

Träslöjd: VG

Svenska: VG

Teknik: G



Geografi och Religion är inte med här, ska läsa det nästa termin men i det har ja G tror ja. Att få VG i idrott va mitt mål denna terminen och trodde inte att ja skulle få det, men det va ju bra att Mads har sett att ja har kämpat på lite extra:) Har 255 poäng nu av 320 rätt nöjd faktiskt;)

Fick veta resultatet på spanskaprovet också förra veckan 157/160 hade ja bäst resultat i klassen:D

På svenskauppsaten som ja slrev valde ja att skriva om "Allt är möjligt!" en gång då ja tänjde på mina gränser och den fick ja VG+ på, det trodde ja aldrig! På samhällsprovet ja gjorde förra veckan fick ja VG+ på 3 poäng ifrån MVG.

Aja, nog tjatat om mina betyg nu blire att käka frulle snart. gå ut med Tindra i kylan och sen städa och lyssna på julmusik:) ha en bra dag allihopa:D

Imorrn är det Julafton:D<33

Lucia, prov och äntligen fredag

Nu har jag inte bloggat på väldigt länge. Sorry, skulle blogga igår men då var det massa reklamgrejer och grejen där man skriver i inloggningsuppgifter va borta på startsidan till blogg.se, mysko...

Har varit sjuk förra veckan och veckan före det. Va på minikockar på måndan förrförra veckan då va vi på Thon Hotels i Challa och på restauranglinjen i Åmot. Hotell skulle det va kul att jobba på ett tag men inte länge och isf i receptionen. Sen va ja sjuk ända tills på torsdan men på fredan blev det skolan:P

 På lördan åkte vi till Göteborg, köpte lite julklappar i stan och sen blev det julmarknad på Liseberg. Träffa idolerna i Nordstan, dom som åkt ut och tog ett kort med dom:) tur det va veckan som idol va i Göteborg så ja fick träffa idolerna:) sen blev ja sjuk igen förra veckan och gick inte till skolan förrän i fredas.

Missade tyvärr 3 prov när ja va sjuk och igår sattes betygen så det har varit fullt upp den här veckan...

I måndas va det Lucia och ja va med i kören i år, va tärna och Lisa blev Lucia det passa hon bra som:) När vi hade sjungit klart sprang vi runt till alla klasser på skolan sprang ett varv i klassrummet och sjöng hela kören, fan va kul det va men man blev sååå svett! :P haha efter det va det dags för lussekampen kluriga celler+lite olika sporter+dragkamp. Och vet ni? Min klass bästaste 9A vann hela lussekampen:D det avgjordes på dragkampen som vi vann så det va jämt;) fick en varsinn chokladtomte som pris:)

På tisdan gjorde ja kemiprovet som ja missa om livets kemi det fick ja MVG:D på låg precis på poängen för MVG. I onsdas gjorde ja teknikprovet om elektronik det fick ja VG på:) och igår gjorde ja samhällsprovet om pengar och företag och samhälletsekonomi och det vet ja inte hur det gick;)

Detta blev ett väldigt långt inlägg men har inte skrivit på länge. Nu är det inga mer prov lr läxor så ska bli bättre på att skriva:) Gött med fredag iaf, har längtat efter det hela veckan typ, kanske är för att det varit så många prov och kanske en av dom jobbigaste veckorna i skolan som ja vart med om...

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0