Rastlös på mattelektionen;)

Ligger i sänga nu och ska läsa lite i män som hatar kvinnor innan dä blir natta:) ett boktips väldigt bra bok, men väldigt tjock 567 sidor! ;) skulle ha räknat matte idag också, men orka inte... Vi håller på med x och y och andra bokstäver och räknar och idag va ja lite för trött i skallen för att orka räkna ut dä;) hade matte sista lektionen och dä är inte så lyckatxD ja, Emmeli och rebecka gick och satte oss i ett grupprum idag för dä är så pratigt i klassrummet varje lektion, men brukar alltid lyssna på musik i bött så då hör man inget. Men idag orka vi inte sitta där inne. Ja va duktig och räkna ett tag, men sen orka ja inte när dä blev för krångligt, haha alla lyssna på musik på mobilen så ja tog min mobil som mikrofon och mima, ville inte sjunga ifall dom skulle höra. Dom va ju duktiga dom och räkna hela lektionen inte som mejxD nej nu ska ja söve och imorrn ska ja byta tema på bloggen vet inte riktigt va ja ska ha än men dä får vi se imorrn... ;)

Fysikprovet närmar sej...

Va på mossen i tisdags, den gick bra men dä är lite jobbigt! Fastna nåra gånger och en gång rejält så ja va nog blötast av alla:P haha! Fastna med bägge bena och kunde inte dra upp dom för satt verkligen fast så stöp framlänges ist å satt där på knä i mossen... Mysigt, kunde inte ta mej upp heller så Pat fick hjälpa mej när Tobias dragit loss henne. Skulle springa 200 m vilket mosvarar ca 1 km på elljusspår, sen skulle vi springa intervaller 5-6 st där vi skulle ta i så mke vi kunde... ;)


Va hos Annika i tisdas syon och prata dä va lite svårare än va ja trodde att komma in på sjuksköterske efter gymnasiet. Trodde ja bara behövde läsa Svenska B och Matte B. Svenska A och B läser alla på op sen måste ja läsa svenska c också tror ja... Matte A läser alla och ja måste läsa matte B också. Engelska 5 läser alla och ja måste läsa engelska 6 också för att komma in på sjuksköterske men dä får ja väl försöka klara:) efter dä måste ja jobba som sjuksköterska 1 år sen skulle ja vilja söka in till barnmorska och jobba på BB:) verkar spännande och kul:D men nu är ja väldigt skoltrött och vet inte om ja orkar läsa vidare, men då får ja ju jobba med det jag vill och får ett jobb som man tjänar bra på så dä är dä väl värt dä:) är klar om ca 10 år:P;) hehe

Nej nu får dä bli att läsa lite i män som hatar kvinnor bra bok dä, och förbereda sej för fysikprovet imorrn som handlar om mekanik...

val 2010...

Då va valet avgjort då... Synd bara att inte Socialdemokraterna vann! Men man kan ju hoppas att Fredrik bestämmer sej för omval eftersom att ingen vill ha med Sverigedemokraterna och har man tur så kan Socialdemokraterna vinna! :) som ni kanske märker så är ja på den vänstra sidan och diggar dom röd/gröna ;) va ju med på skolvalet och idag fick vi avslöja vilka som vann. Socialdemokraterna vann på skolan och på alla högstadieskolor över hela Sverige. Hade vi fått varit med och röstat hade dom röd/gröna vunnit stort över dom blåa;) Hoppas att inte Sverigedemokraterna kommer få bestämma allt för mke för då kommer Sverige framstå som ett rasistiskt land.


Aja, nog tjatat om valet, nu fåre nog bli sänga snart, har skrivit färdigt spanskan nu om va vi har för möbler på rummet och så har ja sett på biggest loser tkr dä är bra ja:)


Löste sej med kiosken imorrn så ja slipper stå, dä är mossen till möran på idrotten och den är dä bra att va med på för betygen och sen ska ja till Annika Skogh, syvon på möte klockan 10. Måste nämligen höja mej för att komma in på omvårdnad, dä är nämligen 225-230 poäng ungefär dit in nu och ja har 205 poäng så måste höja mej lite.. Och dä kan bli ännu högre poäng tills nu som ja ska söka in, för den här poängen va dä när 94:orna sökte in, och dä brukar bli lite högre poäng för varje år... :S

Vart med Linnéa:)

Vart med Linnéa som följde med mej hem efter skolan förut. Drog iväg på gitarren när vi kom hem och sen satt vi och stre lite. Åt lite mat sen drog vi och hyrde film, men ja såg på den nu för hon såg flera filmer som hon ville se som ja redan hade så vi såg på i taket lyser stjärnorna och så låna hon med sej barnhemmet hem:) hon drog hem vid 22 och då satte ja på last song fan vilken bra film! Ett tips lite sorglig men inte hela filmen;) vi smaka på min paj förut också linnéa gilla den och ja med, charlie verka också gilla den:)) hehe nu ska ja dra mej mot sänga natti<3

Skolval 2010+lite bärpaj;)

Idag va dä dags för skolvalet på skolan vi på elevrådet skulle va med och ja hade ett extra uppdrag som kontrollant och skulle sitta hela möran fram tills lunch och se så att allt gick rätt till och så att dom gjorde rätt och förklara rätt, ja va nämligen kontrollant dom andra från elevrådet va bara med och hjälpte till;) va bra trött och seg när dä va dags för lunch efter att ha suttit där i 3 timmar och bara glott:P haha fast lite kul va dä när Petter och en till, inte riktigt hörde en del namn och tyckte att en som heter Ariana i sjuan hette Marijana jävlar va ja skratta åt dom då för dom sa dä högt;) hehe sen skulle ja va med på rösträkningen med nåra till och en lärare och se så att dä gick rätt till och så att ingen fuska eftersom ja va kontrollantxD haha när vi räknat färdigt rösterna och allt stämde och inget fusk så va min uppgift att gå in på skolval och rapportera vilka som vann. Men dä får ja inte säga förrän på måndag så att inte tidningarna ska få nått att skriva om innan dä riktiga valet men dä verkar som att vissa har svårt att knipa käft om dä!

Efter skolan drog ja hem åt och sen brände ja och Emmeli till stan, vi hann med 3 nära döden upplevelser när vi cykla dit och hem, vi lr rättare sagt ja kanske som körde först körde som en dåre:P haha fann lite fina kläder som ja la undan:)

När ja kom hem öva ja på gitarren och sen gjorde ja en bärpaj som vi gjorde på elevensval hemkunskap på skolan. Tänkte va snäll och bjussa på receptet, en av dom goaste bärpajerna ja gjort faktiskt! tar en 20 minuter att göra.


Godaste bärpajen!!   (200-225 grader i ca. 20 minuter)

     Deg :  3 dl vetemjöl
               150 g margarin, smält
               1 tsk bakpulver
               1 dl socker

Fyllning: 2 dl bär
               1 dl socker
                
               2 dl creme fraiche
               2 tsk vaniljsocker
               1 ägg

Blanda alla ingredienserna till degen. Tryck ut den i en ugnsform.

Häll bären i pajskalet, strö över sockret.

Rör ihop creme fraiche, vaniljsocker och ägg. Häll över bären.

(Dä står vinbär i receptet, men vi hade hallon på skolan, och ja hade björnbär och blåbär i pajen förut så man kan ha vilka bär som helst drf skrev ja bara bär. Har inte smakat på min paj än med hoppas på att den blir god:D)


Slappast i stan (:

Slappar framför datan, men snart får dä bli att läsa spanska glosorna innan ja tappar orken:P har aldrig varit så här skoltrött förut men man är väl dä för att åttan va så jobbig som dä går att bli! Sen blire att åka och handla en sväng med mamsen och lite biggest loser om ja hinner dä.

 Ska försöka läsa lite i män som hatar kvinnor som ja låna på skolan förra veckan. Om nån har ett eller flera boktips skriv gärna ner så ja får lite tips:)

 se hur dä går den här veckan med personen som ja är lite trött på... Dä är inte så att personen är taskig, lite otrevlig bara och tror att man bara kan ta folks grejer och titta utan att fråga t.ex mobilen och titta på bilder och sms, själv så tycker inte personen som gör detta om när man tar dens (säger man så?) mobil och tittar på bilder. Ja skulle aldrig ens fråga om ja fick titta på folks sms om inte nån vill visa mej nått sms men dä blir ju en annan sak. Och om ja vill titta på bilder och även låtar så frågar ja om ja får och tar inte bara mobilen och tittar.

Nej, nu får ja ta tag i glosorna innan ja blir för trött hehe ha de gött allihopa! =)

När ska du lära dej hur man beter sej?!

Tänk om du bara kunde fatta hur du beter dej och att man inte beter sej så! För du tycker inte om när nån är sån mot dej och gör så... Men du kommer nog inte fatta i första taget heller, kanske får ja säga till dej när ja inte orkar med det mera... Om du kommer förstå då, chansen är liten! Dä här blev ett tråkigt inlägg men är så otroligt trött på en person! Orkar inte länge till nu...

Tom och charlotte :)

Söta dom är ihop=)
Tom och Charlotte söta dom är ihop=)

The roof =)

Va på the roof igår med: charlotte, tom, sebastian, johanna, mamma, thomas, marianne och kent:) va där vid klockan 6 och börja med att bowla 1 timme, vi körde tjejerna mot killarna och vi vann!:) sen blev dä mat tog en nacho grande, den va stor men väldigt goo:) efter maten satt vi och stre ett tag innan vi brände hem till marianne och kent och åt lite tårta. Fast ja orka inte för ja va så mätt, men den såg väldigt goo ut!;) Anita fick agera chaufför så hon körde hem tom, charlotte, sebastian, johanna och thomas till koppom. Ja och mamma hängde också med så Anita inte skulle behöva åka själv hem sen. Trängde ihop oss i cheva bussen fast dä va inte trångt jävligt gött satt man i den iaf;) va hemma vid 12 men orka inte gå och lägga mej med en gång. Men dä fick att bli sänga vid halv 1 då va ja trötter;) tack så mycke för en trevlig kväll och allt:) dä va jättekul! =) Här kommer en bild på tom och charlotte från igår:)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0