Klänning - Check!

Efter lite krångel med bloggen så funkar allt som det ska igen och inläggen går att publicera. :)
 
 
I onsdags va jag och mamma inne på typ varenda klädaffär i stan och letade efter en klänning till Paulinas bröllop. Mamma sa att flera va fina men jag sa att det inte va min stil.
 
Efter att ha vart inne i nästan alla gick vi till lindex men jag såg ingen där heller. Margaretha jobbade så jag sa att jag va ute efter en klänning till Paulinas bröllop, och hon fann en fin! :) provade den och den va fin på. Egentligen så ska man prova kläder innan man kan säga om dom är fina eller inte. För ibland är dom finare på. 
 
 
 

På besök i Karlstad

I tisdags åkte jag och mamma till Karlstad. Vi va där efter 10 när affärerna öppnade. Letade efter en klänning till paulinas bröllop men fann ingen. Köpte mej ett par flipflop och ett par träningbyxor på stadium.
 
 
12.30 skulle vi va hos morbror Håkan och hans fru Nina. Håkan jobbade men Nina va hemma och min kusin Mia, hennes man Martin och deras två barn Agnes och Gustaf från Stockholm va där. Så vi passade på när dom va i Karlstad. :) tyvärr så träffas man inte så ofta...
 
 
Nina hade gjort pastasallad till lunch fast man fick plocka själv av det man ville ha. Sen blev det kaffe (som jag har lärt mej dricka) och tobleronetårta. Det va supergött! :) vi satt och pratade och tiden gick fort. Efter 15 åkte vi därifrån. Det va jättekul att träffa Mia med familj!  :)
 
 
Innan vi åkte hem så åkte vi in på tre affärer som Nina och Mia tipsat om. Hoppades på att finna en klänning till Paulinas bröllop men det gjorde jag inte. Fann ett par fina skor på en av affärerna men det är ju vågat att köpa skor innan man fått tag på en klänning.

Sista dagen som Jordgubbsförsäljare

Den här veckan jobbade jag bara onsdag. För onsdag va sista dagen med jordgubbar. Gött att ha sommarlov men det gör mig inget att jobba heller.
 
Hade köpt en present till Bengt. (Jag vet att jag är töntig, men det är sån jag är). Han fick en skål från Arvika Konst Hantverk som jag tror att han gillade. Han sa det iallafall och att han skulle tänka på mej när han såg den. Han är så go! :) frågade även om jag fick ange honom som referens och det fick jag, han hade tänkt att säga det till mej så det va bra. :)
 
Har jobb nästa år också även fast jag är 18 om jag inte får något annat jobb inom vården, så det är ju bra om jag inte får något annat jobb. :)
 
 

Ny Hårfärg

Glömde skriva att jag och mamma va i Challa i måndags också. Va inne på centret och där köpte jag en skitgo Christina Aguilera parfym. Fick även en kjol av mamma som jag tyckte va somrig och fin på hm. Efter besöket på centret åkte vi till Sköna Rum och syrran färgade håret på mej. Det blev mörkbrunt och jag blev skitnöjd! :D
Har tänkt att lägga upp en bild någon gång framöver. :)

Ica och Expert

Imorse gick jag och mamma upp tidigt, vid 7!!! Första dagen på mammas semester och jag va ledig idag. Anledningen till att vi gick upp så tidigt va att vi skulle åka och handla ganska tidigt innan stan öppnade. Jag tror inte att jag kom upp förrän före 8 nån gång. Jag va trött... ;)
 
 
Vid 10 hade vi handlat färdigt och vi åkte till pappa och hämtade garantin för datorn och vidare till expert. Skippade det där med hp supporten för jag insåg att det inte va mycket som dom kunde hjälpa mej med. Han på expert konstaterade att datorn va död, det gjorde jag också igår. I Karlstad va den datorn slut på lagret annars hade vi kunnat åkt dit och bytt. Tycker ändå att dom borde kunna erbjuda att ta hem en sån dator från Karlstad så att man slipper åka och hämta.
 
 
Iallafall så ska dom skicka in datorn på lagning och ibland blir det så här sa han att dom bara pajar. Lär nog dröja innan jag får den eftersom det är semestertider. Kom på efter att vi vart på expert att jag skulle ha ringt till dom i Karlstad och frågat så kanske dom hade kunnat skicka en ny dator när dom får den i lager. För det känns som att dom inte är lika omöjliga där. Menmen nu är den på lagning och det blir säkert bra när den är fixad, men lite skeptisk blir man ju ändå när den lägger av efter två dagar. Aja, det va väl ett måndagsexemplar!
 
 
 

SKITDATOR!!!

Är sur nu och jag brukar inte va sur ofta. Anledningen till att jag är sur är min nya dator som har gått sönder typ. :( det är nått med tangentbordet tror jag för när jag ska tryckte in lösenordet för att starta datorn så svartnade den bara och efter det har jag inte fått nått liv i den.
 
Får väl gå in på expert här i stan imorrn eller ringa hp support. Det får nog bli det första alternativet för jag tycker inte om att prata med folk som jag inte känner och sen är det just va man ska säga? Mycket enklare att prata i "verkligheten" så slipper det bli massa missförstånd. Troligtvis så är det jag som inte skulle fatta nått om jag ringde.
 
Nu blire att vänta på mamma som kommer hem snart, hon är och tränar. Jag hoppas att jag blir på bättre humör snart! // Sur tjej!

Datorn! =)

 
 
 
 
 

Karlstad

Åkte på en shoppingtur till karlstad idag med pappa och Monica. Vi åkte ganska tidigt dit imorse och jag övningskörde dit. Lite jobbigt att gå upp tidigt men ändå gött för då kan man gå där i Karlstad och bara strosa lite i lugn och ro.
 
Va inne på The Body Shop (SÅKLART!!!) och köpte två body butter. En jordgubb och en choklad, mums! :) köpte även en pärm på Åhléns som jag ska ha när skolan börjar, jag vet att jag är ute i god tid! På Åhléns blev jag även klubbmedlem utan att jag vet varför. Hon i kassan frågade mej och jag sa naturligtvis ja.
 
På Expert köpte jag en dator. Hp Envy Ultrabook som är ny och den funkar riktigt bra än så länge! :) köpte även med microsoft office 2010 så att jag slipper krångla när vi har inlämningsuppgifter, virusskydd och en datorväska. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jobb

Har haft nått krångel med min blogg och har inte kunnat logga in. Men nu har det äntligen löst sej. :)
 
 
Har jobbat en del på sistone. Har hoppat in extra när jag egentligen skulle vart ledig. Lite för snäll är jag ju ibland också och har svårt att säga nej, men sen så har jag världens snällaste och goaste chef som verkligen uppskattar när man ställer upp och därför gör jag det. :) vecka 26 och 27 jobbade jag 13 dar i sträck och va ledig i söndags för första gången på två veckor. Jag ska inte klaga för man jobbar 5 eller 6 timmar varje dag.
 
 
Den här veckan jobbade jag måndag-torsdag och jag jobbar på onsdag nästa gång. Trodde jag skulle jobba på tisdag men det blev en dag extra ledigt. Så nu har jag långledigt! :)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0