Här får ni äntligen recepten (:

Här kommer recepten på florence dumas mexikanska dip och pollykladdkakan ni fick på assistensträffen:) sorry Frida att ja varit så seg med att skriva, men datorn har krånglat också har ja inte haft recepten ;)


Florence Dumas Mexikanska Dip

200 g 1pkt Philadelphia creme cheese (ej light)
1 hackad gul lök
1 hackad paprika
350 g nötfärs
1 msk olivolja
1 burk krossade tomater
2 pressade vitlöksklyftor
1 påse taco kryddmix
1 krm salt
1 krm nymald svartpeppar
1 tsk socker
1 krm cayennepeppar eller några droppar tabasco
3 msk skivad jalapenopepparfrukt på burk
10 cm skivad purjolök
50 g riven ost
50 g urkärnade skivade oliver

Till serveringen: Nachochips

Gör så här:

1 Sätt ugnen på 225 grader. Bred ut philadelphiaosten i en ugnsäker form.

2. Bryn lök, paprika och köttfärs i olivolja. Häll på tomaterna och pressa i vitlöken. Tillsätt kryddmixen och låt koka 5 minuter. Krydda och smaka av med peppar, salt, socker och cayennepeppar. Köttfärssåsen ska vara tjock.

3. Bred ut den över osten och strö över skivad jalapenopeppar, purjolök och riven ost. Toppa med de skivade oliverna och gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter till ytan bubblar och osten fått färg. Servera direkt med nachochips till. (Vi brukar ha grönsaker till också men det är väl en smaksak). Beräknad till 6 personer.


Kladdkaka Med Polly

3 ägg
2 dl socker
2 hg mörk choklad
1 hg smör
0,75 dl vetemjöl
1 påse polly original

Vispa ägg och socker. Smält smör och choklad och ha i äggblandningen. Tillsätt mjöl och pollykulor.
175 grader i ugn 20-25 minuter

Karlstad med sötaste Pat Olsson =) <3

Nu har ja inte bloggat på evigheter, ja vet. Men internet har inte funkat efter att vi kom hem från semestern men nu funkar det äntligen! :D Ska lägga in lite foto på bloggen från Gran Canria bara ja finner kablen till mammas kamera... Får nog fråga henne vart den finns ;)


Idag efter skolan brände ja och Pat iväg till Karlstad med tåg för lite shopping :)

Köpte en huvtröja på Stadium en typ stickad tröja och en bh på H&M. Sen köpte ja en ansiktskräm på body shop för är så jävla torr i ansiktet flagnar typ "/ det hjälper inte ens med vaselin stavning? men nu hoppas ja att det blir bättre :

La undan en Peak Performance jacka på stadium som min morbror ska köpa med åt mej för hade inte pengar så det räckte och internet har inte funkat förrän nu så mamma kunde inte flytta över pengar till mitt kort.

Men då kom mamma på att min morbror kunde köpa med jackan åt mej när han kommer till oss till
hälja :)



Min fina Peak Performance jacka som snart är min :) ni kanske inte tycker att den är fin med ja diggar den skarpt! =)



Denna krämen till fejset köpte ja på body shop. Få se om den är bra :)

Dom andra 2 tröjorna finner ja ingen bild på på nätet så dom får ni inte se.

Sista Jullovsveckan

Då va sista veckan på jullovet slut...


I måndags va syrran i stan så hon kom och hämta mej på förmiddan och vi drog till Koppom och tog med oss Tindra:) gick en långpromenad på 1 timme 5 km lång, gött att komma ut lite! När vi kom in igen gjorde syrran mat stuvade makaroner och köttbullar, GÖTT! :) efter det tog vi in lite ved och tände i pannan och ja fick mitt hår färgat, blev perfekt hade världens utväxt innan. Gjorde fruktsallad och sen blev det soffläge innan mamma kom.


I tisdags gick ja på stan med Rebecka och färga håret på henne, tyckte det blev bra och hon verka nöjd hon med men det blev lite mörkare än va vi trodde;)


I onsdags kom syrran till stan för hon va sjuk så vi hyrde film Eclipse för den hade hon inte sett. Tror hon tyckte den va bra:) Nu är det bara att vänta till November då fjärde filmen kommer:)


Igår åkte ja till pappa och innan det va vi hos mormors syster på mat.

Nu ringde mamma och sa att Eclipse filmen låg kvar hemma, Attans! Den har ja helt glömt bort att lämna tillbaka... Men hon skulle fixa det nu.

Gött nytt år =)

Kan inte riktigt fatta att det är 2011 än... Vet inte vart 2010 tog vägen...


Rebecka sov här inatt vi kolla på film och spela wii igår och åt god mat:) potatisgratäng och oxfilé och till efterrätt gjorde ja vitchokladmousse med hallonsås, supergött=)


Idag spela vi också wii, supermario och vi va helt inne i spelet:P haha tur att ingen såg oss, då hade vi nog blivit utskrattade;) hehe


Tror att 2011 kommer bli ett bra år:) vet redan nåra roliga saker som kommer ske under året :)


Nu är det bara 11 dagar kvar till Gran Canaria med Mamsen och Charlotte <3 längtar <3

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0