Fick tillbaka provet

Förra veckan fick vi tillbaka provet om cirkulationsorganen och dess uppgifter och hur det fungerar. Så det va en del om hjärtat, blodkärlen och hjärt- kärlsjukdomar. Lilla och stora kretsloppet va med och det stora va inte lätt att komma ihåg! Tyckte att jag blandade ihop flera frågor med varandra när jag gjorde provet. Men det gjorde jag tydligen inte för jag fick A (MVG) hon hade kunnat gett mej A+ men A är ju ändå högst. Min lärare hade inte kunnat gjort ett sånt prov så det låt ju bra:)

Mascaran

Har inte funnit nån bild på tröjan jag köpte och min mobil är inte så bra att ta kort med. Men här har ni en bild på mascaran. Isa Dora Precision  Mascara. Den är verkligen superbra och ger både längd och volym! :)

Stan med Rebecka!

Idag började vi tolv och slutade halv två. Lite onödig skoldag men men. Efter skolan va jag med rebecka. :) vi satt och stre och sen va vi på stan. Jag köpte en ny tröja kanske man kan kalla det. En överdel va det iaf. Bild kommer imorrn. :) köpte även en mascara också som jag va tvungen att testa förut. Testade bara på ena ögat och det blev världens skillnad! (kan bero på att min gamla mascara va slut/torkad så det blev mest färg på fransarna). Fixar bild på den också imorrn. Nu blir duschen borsta tänderna sova<3 Natti på er!

Missförstånd

På engelskan och svenskan ska vi läsa en varsin bok på engelska varje lektion. Vi kan läsa den hemma och idag hade vi svenska första lektionen och vi började inte förrän halv tio då handledarutbildningen började som vi skulle va med på. Vid kvart över åtta skulle jag leta efter nått och ta på mej och därefter äta frukost. Då får jag ett sms om att vi i A klassen också skulle va på skolan fem över åtta för utbildningen började då... Så det va bara att ta på sej det första jag fann och sedan slänga i mej en banan i farten och skynda till skolan! Så kan det gå när man missuppfattar varandra.

Mardröm!

Har glömt berätta om mardrömmen jag hade under helgen. Brukar aldrig drömma mardrömmar, minns inte när jag gjorde det sist men nu hade jag en. I drömmen så va jag på vägen ner till korsets kapell vid kyrkogården och blev jagad av en våldtäktsmän upp mot "stora vägen". Det kom en och plötsligt ställde sej våldtäktsmannen och skalade en morot, jag fick försprång och sprang över vägen och in i skogen. Där gömde jag mej bakom en buske och våldtäktsmannen kom ikapp men han såg mej inte och sen vaknade jag.

Karlstad igen!

Idag bar de iväg till Karlstad igen. Denna gången med Pat. :) när vi kom dit gick vi och åt direkt, på en restaurang som har thaibuffé och maten är supergod! Tror restaurangen heter My Thai den ligger mittemot duvanhuset på Drottninggatan. Där borde ni äta nån gång! :)
Va inne på Peak Performance affären också och köpte denna jackan som jag såg i tisdags när jag var där. Tycker den är så fin och jag gillar den verkligen! :) kände att jag ville fundera ett tag innan jag bestämde mej för att köpa den, så det va bra att Pat ville hänga med. :) Pat köpte sej ett par jättefina skor och en jättefin väska! För mej blev det bara jackan men det räckte. :)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0