Karlstad

Va i Karlstad igår med pappa och Monica. Fick tag på ett par jättefina skor. Det är vinterskor men lär få användning av dom nästa vinter om det inte blir nått mer i år. För min del får det gärna bli vår nu! :) såg även en superfin peak perfromance jacka som jag tror att jag ska köpa imorrn om jag och Pat ska till Karlstad. :)
Idag har jag inget planerat. Ska ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Funderar på att läsa 3069 dagar av hon Natascha som blev kidnappad i Tyskland och som satt inspärrad i 7-8 år. Köpte den för ett tag sen men inte haft nån läslust. Tycker det är intressant med verklighetsbaserade böcker! :)

Fika med Katrin! :)

Japp idag vid elva tiden kom Katrin och hämtade mej. Vi drog till Nordells och tog en fika. Jag va extra onyttig och tog en white lady tårtbit och en kaffe latte. Det va inte dumt! :) vi satt och stre och klockan gick väldigt fort! Vi tog en runda på stan och sen skjutsade hon hem mej. Satt och stre i bilen en stund också. Det va kul att träffas och vi hade mycket att prata om. Får försöka träffas lite oftare. Men ni vet ju hur det är, man säger att man ska höra av sej men så blir det inget av det. Detta va min dag och den va jättebra! :)

Hälsokraft

Ska snart göra mej iordning. Sen blire att åka till pappa och fira Monica som fyller år idag:)

Mamma ringde till vårdcentralen i onsdags för jag har varit förkyld i en månad nu... Där sa dom att jag ska ta det lugnt efter skolan och inte göra nått. Jag ska lägga mej före elva på kvällen för jag har så lågt immunförsvar och det måste byggas upp. Får jag rethosta ska jag ta honungsvatten. Fick inte träffa någon läkare men om jag fortfarande är sjuk om två veckor skulle mamma ringa igen och då får jag troligen träffa en läkare.
Va på hälsokraft igår också när jag och mamma va på stan. Fick mej en flaska som hette superfrukter och superbär som innehåller massa antioxidanter och vitaminer. Tror jag har vitaminbrist för tappar väldigt mycket hår och hon på hälsokraft sa att många tycker att den hjälper. Inte världens godaste, men den smakar bättre än blutsaft. Köpte mej kromtabletter också för att minska sötsuget så får se om det hjälper. :)

Lördag

Ja då va det helg då och sportlov till veckan, inga fel alls! :) va på stan med mamma i förmiddags och köpte mej nya trosor. Ska slänga några trosor från Vero Moda har jag tänkt mej. Hatar dom trosorna för dom skär in i baken the hole time!

Förut tog jag och mamma en tur till Koppom och jag övningskörde. Kul att träffa syrran och Lennon :) hade med en väldigt försenad alla hjärtansdag present till syrran som jag tror att hon gillade.
När vi kom till stan så drog vi in på ica och handlade lite godis och ingrdienser till tacopajen som vi ska äta snart. Jag köpte även tressume (stavning) schampoo och balsam för syrran tycker det är bra så tänkte att jag skulle testa.
Nu bire mat, melodifestivalen och godis med mamma<3

Förkyld

Är inne på min tredje förkylningsvecka nu... Är för frisk för att va hemma och väldigt seg när jag kommer hem från skolan. Sen vill jag inte va hemma i onödan eftersom man missar så mycket... Ger det sej inte under veckan får jag väl ringa och höra. Men influensan som går nu kan hålla på i sex veckor"/ förresten så kan jag inte kommentera på syrrans blogg. Trycker på kommentera men det händer inget. Mysko...

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0