Karlstad

Under veckan va jag och mamma hos syrran och greja. Tindra va också med och höll oss sällskap:) på fredagen åkte vi till karlstad jag, mamma och syrran. Köpte lite nya fina kläder så jag brände lite pengar då... :) på kvällen va jag, pat och maja på premiären av bridemaids (stavning) en väldigt rolig film, komedi. Det låter som en tjejfilm men jag tror att även killar skulle skratta åt den.

KAOS

Ibland blir inte saker som man tänkt sej, människor förändras, en del flyttar och man hinner inte riktigt med. Här står jag och människor som man inte trodde skulle förändras gör det. Alma flyttade jag hann inte säga hejdå till henne, likadant med Nella men man har ändå inte fattat att dom inte ska bo här mer. Cyklade förbi deras hus (dom bodde nästan grannar) där ser man två nya glada familjer som ska flytta in och då förstår man och det va verkligen jobbigt att cykla förbi.


Kom in på omvårdnad något jag inte skrivit här och det är jag verkligen glad för:) Pat kom också in och jag är så glad att jag har henne! :) <3 vet nåra fler som kommit in och jag vet inte riktigt va jag ska säga... Nu ska man bygga upp en ny bra klass på nytt, nu är min gamla trygga klass borta och jag kan inte riktigt fatta det. Känner mej helt snurrig och vilsen men det kanske är normalt?


Samtidigt blir jag så irriterad på folk som har det bra men bara sumpar sina chanser och tror att dom ska få nya. Visst, det kanske dom får men nån gång måste va den sista chansen. Varför inte ta vara på det man har och va rädd om det? Allt kan inte va som på film, perfekt!

Här fick ni ett inlägg om nåra av mina innersta tankar just nu...

Slut på sommarjobb

Ska sminka mej lite och äta och sen blire jobb.  Jobbar sista dagen imorrn sen finns det inga mer jordgubbar. Eller lördag är sista dagen men jag är ledig då. Gött att tjäna lite extrapengar! Ska köpa ny höstjacka och skor sen ska jag försöka spara resten, om det går... Vill ha en vit iphone5 och det lär ta ett tag innan den kommer så får nog flytta över pengarna till pappas eller mammas konto så att inte jag bränner dom pengarna på nått annat;) hehe ska försöka fixa kort på det jag köte i Smögen så ni får se nångång, är lite seg när det gäller att ladda upp foto.. Men det vet ni nog redan skulle jag tro! ;)

Smögen!

Imorse tog jag, pappa och monica en tur över dagen till smögen:) jag är ledig idag så drf passa vi på att åka när jag hade en ledig dag. Shoppade lite nya kläder. Laddar upp bilder på det jag köpte imorrn:) jäklar va ont jag får i fötterna när jag går mycket. Är plattfotad så vet att det är det som det beror på. Man har kunnat göra inlägg där man ställer sej på en grej så att det formar sej efter sina egna fötter. Men där man kunnat göra det finns inte kvar tror jag. Men vet ni nått mer ställe där man kan fixa sånt? :)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0