Snacka om att va klantig=)

Ikväll har ja mest slappat:) ja och Charley tog en tur med Tindra förut runt rosendal de va gött:) när vi kom hem skar ja grönsaker till tacosen och sen åt vi=) efter maten åt ja lite godis och tog de lugnt i köket. Sen börja ja göra egen musli men fick lite hjälp av mamma, i samma veva som ja hade börjat lite grann på muslin så skulle Charlotte åka härifrån och hon lyckas ju med de mesta som ni kanske redan vet:P ja stog och hällde i ingredienserna lr hur de stavas till muslin också ringer telefonen och de är Charlotte å ja tänkte att hon har väl lyckats fastna med bilen lr nåt på nåt vis men de va de inte.

C: ja har låst in mej i bilen
J: Jaha?
C: när ja gick in så råkade ja trycka ner lås pluppen på dörren och ja kan inte få upp den igen.
J: Okej, mamma sa att du kan prova och se om de går att få upp passagerardörren.
ja tittar tittar ut genom fönstret och ser att de inte går och helt plötsligt börjar de blinka och tuta i bilen.
C: Shit larmet har gått igång kom ut och hjälp mej! Också gapskrattar hon ja med och mamma också ja skratta så mke så att tårarna rann haha och inte kunde ja prata heller:P

Mamma kom på den lysande idén att hon kan veva ner rutan och då gjorde hon de och låste upp den den vägen. ( de låter inge kul när ja skriver de här men de va kul ni skulle bara ha sett och hört när de tjöt och Challes panik för de hördes ju över hela gatan när de tjöt haha)

 Charley hade nämligen glömt bort att hon hade fönstervev lr va de nu heter på golfen. Tur att hon inte har elhissar för isåfall skulle hon ha fått sitta där ett tag när hon hade alla nycklarna inne i bilen:P 
                             Lille Charlotte=)

Torsdag=)

Hej hopp, nu är de snart hälja och ja har inga läxer te imöra:) gött! Men de blir nog lite matteräkning men de är frivillit;) Nu har ja jämt ätit mat blandsallad från Shalom. Idag va de dags för fysikprovet ja skrev på allt men gissa lite på nåra men vi får väl se hur de går ja får tillbax de på måndag skulle ja tro;) de blev inget fysikplugg i tisdags va trött och orka bara inte men igår blev de att läsa läsa läsa:P ja och Amanda pluggade igår och de gick bra tkr ja men vi förstog inte nåra grejer så vi sökte på Solbritt som vi har i fysik på eniro och fick fram ett nummer så vi chansade på de så Amanda ringde och de va rätt Solbritt, tur att hon inte blev sur;) Innan provet hade vi träslöjd och ja fortsatte på min bro som börjar på att bli klar de ska bli en hängbro och alla är tvungna att göra en bro som man får hitta på hur den ska se ut.

 Efter provet och lunchen va de dags för bild med Lise. Hon är inte lite snörr utan väldigt!:P haha ingen fatta va hon hade skrivit på tavlan för hon hade inte skrivit i den ordningen som vi skulle skriva i utan lite huller om buller typ så alla fråga henne hur vi skulle skriva så de sluta med att hon fick rita pilar på tavlan och då fattade vi. Vi håller på med lera på bilden och min skål börjar på att bli färdig nu, men ja råka klanta mej förut så ja knäckte en bit av min blomma som ja hade satt dit men Lise laga de med ättikssprit för hon sa att man kan göra de och de verka funka iaf:) Sen va de spanska och matte kvar och sen va dagen slut.

 När ja kom hem åt ja och nu ska ja och mamma åka ner till Jysk och köpa nya rullgardiner till lägenheten. Just de ja de är bad imorrn och ja ska försöka göra så mke som möjligt av de ja missat tyvärr måste ja dyka imorrn och ja hatar verkligen de! Men men lika bra att få de gjort och kaklappen ska in också än så länge har ja sålt 44 burkar de är bra tkr ja=) Ha de bra:)

Trött på skolan!

Ja idag har man haft prov i historia då. Gick väl sådär tkr historia är svårt och tråkigt. Sen så har Mia så svåra prov också jämt! Provet va på 12 sidor i boken och de tyckte Mia va nåra sidor och inte så många. Men de kanske är ja som är konstig?! Aja, ja va iaf hos Pat igår och pluggade lite till provet men de gick sådär för ja trodde att provet va imorrn och Mia kunde ju inte flytta fram de trots praon"/ va hos Pat igår och pluggade men orkade inte plugga så mke Charles Darwin och upptäckter under 1800-talet och 1900-talet och kolonigrejs är inte riktigt min grej.

 Nu ska ja försöka börja plugga till fysikprovet som vi har på torsdag som handlar om akustik men de är så svårt de där med ljudvågor och frekvens och allt sånt. Idag har ja varit på skolan och vi gjorde tvål men de gick inte så bra för mej och Nicole för de va nåt i skålen innan nån förorening (lr säger man så?) så de blev inte till en "tvålklump" lr va man ska kalla de men de gick iaf bra för alla andra. Efter skolan va de dags för gitarr de gick ganska bra och fick en ny låt till nästa gång. :) efter gitarren åkte ja, mamma och Tindra till lägenheten och rev bort tapeten på väggarna i mitt rum. Kul med ny tapet=) sen måste ja börja packa också under veckan för ja har endel grejer som ska med till lägenheten. Nu blir de slappa framför tvn:) med fysikprovet:/ 

Rolig vecka på Nordells :)

Den här veckan har ja haft prao på Nordells:) de va jättekul! Ja plockade mest in disken i maskinen torkade den och gick tillbaka med grejerna där dom skulle stå men de va kul ändå:) sen har ja fyllt på kaffe och mjölk ute i "affären" lr va man ska kalla de. Ja har också fyllt på med dricka i kylen och gått ut med mer koppar och glas och sånt i affären. Och sen så har ja hämtat mer fikabröd när de tagit slut där framme i kassan. Just de ja ja har skalat ägg också en dag skalade ja 70-75 ägg så nu är ja proffs på äggskalning;) Ja frågade även om sommarjobb men man va tvungen att va 16 år så ja söker nog nästa år skulle ja tro. Alla tyckte att ja va väldigt duktig så de va ju bra=) Fika har de också blivit varje dag bla. nöttryffelbulle med nougat och nötter på, sen har ja ätit teboll och wienerkam och Niklas special som va ett beskvi mums! :) allt va super gött=) När ja gick hem idag så fick ja en hel prinsesstårta de va väldigtsnällt tkr ja så nu ska de bli att äta tårta under helgen:P hehe nu ska ja snart se på flickan som lekte med elden den verkar bra.    

Rastlös

Idag har ja inte gjort så mke. Hängde med pappa te Kristinehamn en sväng förut imorse och sen när vi kom hem så va de dags att äta och mamma visste inte va vi skulle göra så de fick bli mat från thai takeawayen:) men först åkte vi och titta te charlotte som inte orka gå ur sängen:( stackare! Från thaitakeawayen fick de bli kycklingspett med jordnötssås men de va inge gött för kycklingen va lite konstigt kryddad och såsen va ingen riktig jordnötssås utan bara sweet chilisås med jordnötter i och riset va inte riktigt genomkokt"/ men men de gick ner iaf.


Efter maten åkte mamma och hämtade Charlotte och sen hämtade hon mej och så åkte vi te akuten för hon var riktigt risig idag syrran:( där blev vi sittnas i ca. 4,5 timmar om inte mer. Och byta rum fick vi göra nåra ggr också de va riktigt kaos idag på akuten och de sa dom som jobbar där också att de va idag. Vi fick vänta på en doktor i över 2 timmar sen skulle han kolla på henne om 10 minuter sa han men vi fick vänta 1 timme! så himla tråkigt! Och ja som blir så rastlös av att bara sitta och inte göra nånting ja fick verkligen myror i brallan! Haha :D


Väl hemma igen tog ja en tur med Tindra runt OK för ja kände att ja behövde luft och så behövde ja röra på mej efter att ha suttit still så länge de va skönt med en promenad=) När ja kom hem med Tindra så va Anita där mammas kompis så ja säljde kakor till henne för vi säljer till klassresan om ni vill så får ni gärna köpa en burk av mej:) Sen drog ja och mamma till palmviken och handla lite och sen blev de lite kvällsmat närr vi kom hem. Nu sitter ja vid datorn och har jämt sett på Andra Avenyn bra program de=) Nu ska ja snart lägga mej för vi ska åka till Ikea imorrn så då gäller de att va utvilad;) Gonatt söv gött:D

New Moon=)

Igår drog ja iväg med brudarna på bio. New Moon är klart bäst:) sen hade vi tänkt att äta pizza men pizzerierna stänger  klockan 9 de hade vi totalt glömt bort:P sen traska vi hem till mej och satt i köket ett tag och åt godis innan de blev dags för Sommaren med Göran kul film de:) sen kolla vi lite på Eva och Adam avsnitt  när dom är små vi kanske är lite töntiga men men:P vi börja bli lite trötta efter ett tag så vi gick upp och la oss och stre ett tag så vi somna nog inte förrän närmare 3. Klockan 11 vaknade vi och gick upp och käka frukost sen packade gänget ihop deras grejer och Amanda åkte till sin häst, sen åkte Emelie A hem och Emmeli E stannade till 3 vi tog de mest lugnt och tittade på Barnhemmet för hon hade inte sett den.


När hon hade åkt åkte ja och mamsen till färglagret och skulle titta på tapeter till mitt rum i lägenheten men de är ju inte lätt att bestämma sej de finns nästan för många! Men nu tror ja att ja har bestämt mej ska titta lite på internet en sista gång... Hemma igen tog vi en runda på vinden och rensade, nu tror ja vi börjar få ner allt på vinden och imorrn  ska vi köra lite grejer till nya lägenheten. Nu har ja hjälpt mamma att få loss Charleys bil Lina hjälpte också till så nu är vi nog förgiftade för de luktar skitmke diesel av min tröja. Sen blir de nog Andra Avenyn och slappa tror ja:D Hade gött! =) 

Rolig dag

Sitter och ser på Upp gött att ta de lite lugnt på möran;) men ja måste nog ta och göra mej iordning snart. Idag blir de nog en slappdag ska handla lite godis sen till bion ikväll med Amanda, Emmeli E och Emelie A=) vi ska gå på Twilight och sen New Moon kul kul:) hoppas att Charlotte blir bättre snart också så att hon får komma hem, inte kul att ligga på sjukan inte:( nej, nu ska ja och Tindra fortsätta se på filmen och slappa i soffan.

=)

Ja då har man skaffat sej blogg också:) namnet lr va man ska kalla de va väl inte de bästa haha:P

Välkommen till min nya blogg!

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0