16 år ;)

I fredads blev jag 16 år och 1 år närmare pensionen. hehe
Det va en väldigt bra dag tycker jag:) niorna hade dans så vi fick lära oss foxtrot, bugg och vals. Det va jättekul tycker jag! :) något proffs är jag defenitivt inte, men det är kul att lära sej! :) det var inte Yngves som va där utan dom hette dans instruktörerna och brukar åka runt i Sverige. Pat och nåra till hade sett till att alla nior skulle sjunga för mej och sa det till Åsa som lärde oss danserna, men hon glömde det! Och jag är verkligen glad för att hon gjorde det, lite pinsamt om alla skulle sjunga för mej...
Efter dansen gick vi till sjövinden för det va prisutdelning för Arvika Extreme Makeover utställningen. Det var arkitekterna och politikerna på kommunen som utsett vinnaren och sen va det även ett pris för publikens favorit. Men publikens favorit va fusk för typ alla la i 40 röster på sej själva så dom som vann ja, dom vann på fusk.

Jag och Pat och nåra till blev nominerade av dom på kommunen så alla fick ett USB-minne. Sedan skulle vinnaren koras och vi hade ingen chans sa vi till varann alla som va nominerade hade jättefina byggnader.  Dom börjar läsa nomineringen till varför just ett bidrag vinner och vi undrar vems det är. Sen börjar dom prata om hamnen. Jag, Pat och ett bidrag till hade valt den platsen sen börja dom prata om att den vinnande byggnaden hade keramik tak, då fatta vi att det va vi som vann! :D vi blev jättestolta:)

På kvällen hade jag tjejkväll och det va jättetrevligt:) Vi åt mat, stre och skrattade:) i present har jag fått: presentkort på veromoda+kicks, pengar, halsband och örhängen:) Tack så mycket! :D

7000 år

Jorden gick inte under som han gubben sa, men det har ni ju redan märkt men kom inte på nått bättre att börja detta inlägg med. Förra veckan kändes det som jag bodde på skolan. Va kvar och greja med bildprojektet till 19 i torsdags med pat och till 16 i fredags. I lördags fick vi möta upp lise vid sjö vinden 9.45 för vi hade lite kvar att fixa innan utställningen började klockan 11 men till slut blev vi äntligen klara:) ni får gärna gå till sjövinden och titta och rösta på nr 18 som är min och pats byggnad. Sjövinden ligger brevid olssons brygga ovanför babord det nya stället i hamnen. Hade biologiprov i tisdags och det fick jag MVG på:) nationella i engelska fick jag VG på, på alla 4 delar.

Tisdag

Nu har inte jag bloggat på väldigt länge som vanligt, men jag hade 4 prov förra veckan så har varit väldigt trött och blogglusten har inte varit på topp!

Ringde och hörde om sommajobbet igen förra veckan efter att jag varit på anställningsintervjun veckan innan men då visste dom inte hur det skulle bli. Så jag tänkte att jag ringer och tjatar och ser om dom bestämt sej än och jag fick sommarjobbet! :D så nu ska jag sälja jordgubbar i sommar:)


Nu ska jag plugga lite på spanskan och sen ska jag se på one tree hill. Ikväll för det nog bli kvällen tidigt för jag är helt slut efter att ha haft 2 prov idag. Ska försöka blogga lite oftare nu har jag tänkt mej! :)

Spexkort=)

Ja då är man ytterligare en dag närmare sommarlovet:) börjar räkna ner nu. Hade spexkort idag med klassen, alla nior tar det innan dom slutar.


Igår hade jag ingen aning om vad jag skulle klä ut mej till, tänkte på bonde men sen så ångra jag mej. Hur skulle det bli om jag kom ensam utklädd till bonde? Not good tänkte jag så försökte komma på nått annat.

Majoriteten i klassen ville inte ha nått tema så alla fick klä ut sej till va dom ville. Tyvärr så va inte alla utklädda idag. Vi fick reda på att kortet skulle tas i måndags och det va ju med väldigt kort varsel för att hela klassen skulle kunna komma överens om ett bra tema och fixa fram kläder och andra saker som kan behövas.

Men så va vi på TG igår och då berätta Lotta att när hon tog spexkortet klädde hon ut sej till skogshuggare. Och berätta att hon hade på sej typ samma kläder som en bonde. Så då bestämde jag och Pat oss för att vi klär ut oss till bönder! :D sagt och gjort, jag åkte hem till pappa hämta kläde som jag kunde låna och fixa så fick ihop kläder så jag såg väl ut som en bonde, nästan iaf:P Charlotte tyckte att jag såg ut att "jämt va drogen ur rava på en ko":P haha

Har en bild på mobilen men den är inte så bra så ni får vänta tills jag får gruppbilden så ska jag lägga ut den här på bloggen, jag lovar! :) Nu fåre bli att krama om kudden får jag är väldigttrött. Natti sussa gött! <3

Sommarjobb:)

Japp idag hörde Bengt från jordgubbsförsäljningen av sej och ville att vi skulle träffas på fredag. Jag blev såklart jätteglad och tänkte yes nu har jag nog fått sommarjobb! :) men det visade sig att alla träffs innan oavsett om man har fått det lr inte när det är första gången sa en kompis som jobbat nåra somrar. Så nu är det väl bara att hålla tummar och tår och hoppas på att jag får det:D

Nu blire räkna matte, göra spanska glosorna och efter det blire såklart en unge i minuten:)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0