Varför blir det så här?

I måndags flytta Nella en klasskompis från mellanstadiet till Eskilstuna och jag hann inte säga hejdå:( fick reda på det 2 dagar innan hon skulle flytta och jag jobbade så hann inte säga hejdå till henne. Så skrev ett meddelande till henne. Idag när jag jobba på styckåsen så kom hon, då va dom här och fixa en sista grej så nu fick jag krama om henne och säga hejdå:)<3 nu när jag va inne på facebook så ser jag att alma skriver att hon ska flytta till örebro, (lr jag fatta det så). Och om det stämmer har jag missat det också och hinner inte säga hejdå:( jag vet att hon ska flytta men trodde inte att det va än. Vi har gått i samma klass sen sjuan och blivit bra kompisar nu i nian:) så varför blir det så här att man inte hinner säga hejdå till folk som flyttar? :( <3 Kommer sakna er! <3

Marabou

Idag har vi fått tassimo kaffemaskinen som vi beställt. Har invigt den nu under kvällen och jag drack marabou mjölkchoklad, det är supergött! :) imorrn jobbar jag 8.00-18.00 alltså ett till 10 timmarspass. På styckåsen jobbar jag som vanligt. Jordgubbarna kommer va mycket billigare imorrn, men jag vet inte hur mycket dom kostar. Jag vet bara att dom kommer bli billigare och därför ska vi jobba 2 st och 10 timmar.

Jobb :)

Börjar på att bli trött nu och måste snart lägga mej för ska upp tidigt imorrn och jobba. (lr jag ska gå upp 6.15 och det är tidigt för mej som har vänt på dygnet).

Idag va ja med syrran till barnmorskan och lyssna på hjärtljuden, va häftigt det va, hördes jättebra:)
Sov hos syrran också måndag-tisdag, det va mysigt. Vi käka tacos åt jordgubbar och godis och kolla på tv, kul att umgås bara vi:)

Jobbade idag med fick gå hem tidigare för gubbarna tog slut. Imorrn jobbar jag 8.15-18.30. Men vi är 2 personer som tur är så jag jobbar med Mimmi:) tur är väl det annars skulle det nog bli rätt drygt... Det brukar va rätt mycket folk och handla jordgubbar sa hon så dagen brukar gå väldigt fort. Har 30 minuters lunch sen får vi stå där och äta så det blir nog en rätt intensiv dag.

Aja, nu ska jag försöka sova hur det nu ska gå till. Har vänt på dygnet så somnar inte förrän 12 lr senare... Inte så bra när man ska upp såpass tidigt. Juste måste bädda sängen innan jag kan lägga mej för mamma tvätta sängkläderna förut;)

mina betyg :)

5 MVG 12 VG = 280 poäng :D

Kemi: VG
Biologi: VG
Fysik: VG
Teknik: VG
Matte: VG
Träslöjd: VG
Engelska: VG
Idrott: VG
Svenska: VG
Religion: VG
Geografi: VG
Historia: VG
Samhällskunskap: MVG
Spanska: MVG
Musik: MVG
Hemkunskap: MVG
Bild: MVG

R.I.P 9A <3

Först på morgonen va det samling i sal 34 vårt hemklassrum och jag kände redan då att det började på att bli jobbigt, lr redan vid skåpen när jag kom kände jag det. 10-15 minuter senare ropade dom upp niorna och det va dags att gå till torget. Niorna får sitta längst fram på avslutningarna för att det är den sista. Rektorn började prata när alla klasser (7-9) va samlade. Vi sjöng Värmlandsvisan tillsammans och sen va det dags för Nella och Emilia att sjunga.

Susan sa att vi skulle lyssna på texten på den första låten, för vi skulle känna igen oss. Dom börjar spela och jag hör dirket att det är Break away med Kelly Clarkson. Lyssnar på texten och känner verkligen att det är precis så jag känner och börjar få tårar i ögonen. Pat och Emmeli sitter redan och gråter. Efter det sjunger dom Born this way vi får sjunga med och det blir lite bättre stämning iaf.

Det blir stipendiumutdelning, niorna får gå upp på scen och få rosor av mentorerna klassvis. Vi va först och sen såg jag hur folk i dom andra klasserna börja grina, då va det kört. Rektorn önskar oss lycka till i framtiden och sen blire Blomstertid men då sprutar tårarna på mej och Pat så vi sjöng inte med. Efter det kommer bildspelet med bilder från högstadiet, som tur va så va jag med på en bild från nian och den va bra.

Vi går till klassrummet och på vägen dit grinar nästan alla tjejerna i klassen, fy va jobbigt det va! I klassrummet blire tårta, kakor, betyg och en lapp med bra saker klasskompisarna skrivit om varann. Vi krama om varann och sa hejdå, tyvärr han jag bara säga hejdå till 4 killar i klassen, resten drog och dissa oss:( 

Jag, Pat och Amanda gick och sa hejdå till lärarna vi haft under högstadiet och krama dom. När vi kommer till torget står Tina och gråter då känner jag att nu börjar jag också att grina igen. Kramar om alla och säger hejdå, träffar folk från 9 B+D som gråter och då är det kört. Går till torget igen kramar om lärarna en gång till och även min mellanstadietlärare Anneli. Vi står där och gråter och Per som jobbar på resursen med Tina säger men lilla gumman! och kramar om mej, va goo:)

Sen säger vi till varann att nu måste vi gå, det blir bara värre av att stå här och grina. Så då går vi ut i samlad trupp och skriker HEJDÅ KYRKEBY! högt. Kan inte riktigt fatta att jag aldrig kommer gå där igen och inte i den klassen. Saknar alla i klassen jättemycket<3 det här var en av dom jobbigaste dagarna på länge och har inte grinat så här mycke på länge... <3 

Klassresan :D

Nu har jag inte bloggat på ett tag men det har gått i ett och tiden har helt enkelt inte räckt till. Ska berätta om klassresan nu, något som jag skulle göra för en vecka sen...


Tåget från Arvika gick vid 8.00, 12.00 va vi framme i Göteborg. Drog till hotellet och lämnade väskorna. Vi gick till hotellet jag följde efter dom andra i klassen och lärarna kom 20 m bakom men vi kom fram och rätt väh blev det:) Universeum stog först på schemat så vi gick dit och kolla på djuren och gick i regnskogen. Sen har dom andra grejer som man kan kolla på. Det va kul där:) På Universeum åt vi även tacobuffé.

När vi varit där gick vi till hotellet och checkade in. Gothia Towers bodde vi på, på 7:e våningen;) jäklar vilket fint hotell allstå 4 stjärnor och det märks! Jag delade rum med Alma och Pat, vi hade jättetrevligt på rummet. På tvn stog det välkommen och våra namn när vi kom in, lyxigt tyckte vi;) vi gjorde iordning oss lite och sen va det samling i lobbyn, eller heter det så?

Tyvärr så regnade det, rätt mycket också klockan va 16 och det va dags att gå till Liseberg. Där skulle vi va till 22.45. Först åkte vi Lisebergsbanan typ halva klassen, det va mer nerförsbackar i den än va jag minns så jag råka lura med Alma och Pat i den;) hehe vi kolla läget lite och sen köpte vi en regnponcho för vi börja bli rejält blöta. Jag och Tobias L åkte Kållorado sen åkte jag den igen då åkte hela klssen, sist av allt åkte jag Flumride:)

Tillbaka på hotellet blev det på med pyjamas och Sebastian kom in till oss. Sen kom Linus, Karl och Tobis L. Seb och Linus la sej under mitt täcke och där blev dom liggnas, men när klockan va 00.30 slängde vi ut dom! ;)

Somna vi 2 och skulle upp  igen vid 8. Vi va ju inte allt för pigga kan jag säga;) upp, duscha, äta frukost, checka ut och sen vidare till Paddanbåtarna och sen tur med den, en mysig tur:) sen blev det shopping, jag köpte smink+ en parfym till balen för 2000 kr... Sen blev det inge mer för mej. Det va helt enkelt en underbar klassresa! <3

Hemma igen

Ja då har man varit på klassresa i göteborg:) det har varit jättekul! Skriver mer imorrn om resan för börjar på att bli trött efter en natt med inte så många timmars sömn;)

Big brother, kurs och jordgubbar

Sitter ute på verandan och slappar:) ska på övningskörskurs klockan 18 och sen blire att slappa. Imorrn ska jag jobba, sälja jordgubbar på styckåsen från 14.30 så ni får gärna komma och handla av mej imorrn:) förresten va kul att simon vann big brother! Jag hejade på han jag:)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0