Stockholm och Eclipse ! =)

4.30 ringde klockan imorse, de va bara att kliva opp.. Nu vet ja hur de är att va småbarnsförälder;) hehe med tidiga mornar. Amanda sov hos mej så vi fick väl sova i 3-3,5 timmar. Men om man ska iväg på nåt kul brukar de gå ganska lätt att kliva opp. Vi sminka oss och platta håret att lite grann ingen av oss orkar äta så mke på möran. Sen bara de av till tåget vid 5.40 tåget avgick vid 5.53.



Vi lyssna på musik, ja kände att ja inte orka läsa och inte orka ja sova heller hade ju liksom börjat piggna till när vi satt på tåget. Efter en stund blev vi hungriga så de bar av till bistrovagnen, där ja köpte en bistrosmörgås, juice, en mazarin och en liten choklad. Bistrosmörgåsen va inte god torr! Locket tog ja av för de va supertörrt, osten va sliskig paprikan och salladen likaså. Så de sluta med att ja bara åt halva botten med smör på. Den mackan va verkligen värd 26 spänn. Strax innan stockholm va de nåt litet krångel så vi blev typ 10 minuter försenade.


Väl ute på vasagatan fick ja ett hjärnsläpp och sa till amanda att vi skulle gå åt höger fast de va ju fel märkte de snabbt så vi vände. Vet inte va de va med mej idag... Drog till Gallerian och satte oss där vänta på att affärerna skulle öppna sen blev de shopping! Mat på max under dagen sen shopping igen:P haha bilder på va ja köpt kmr imorrn. Vi börja få ont i fötter och händer på slutet hade en del att bära på. Själv brände ja 2000-3000 kr idag;) hehe vi traska ner mot centralstationen köpte så vi hade nåt att äta på tåget och sen köpte vi mat på burger king, ingen nyttig mat idag men de går snabbt:P leta rätt på spåret efter maten och gick dit och vänta på tåget och klev ombord lr säger man så på tåg? Visa sej att vi fick vänta i stockholm 25 minuter pga. Försening innan vi kunde ge oss iväg. Blev sena till karlstad där vi skulle byta tåg till arvika men dom va snälla och vänta på oss:) vi ville inte komma försent när vi skulle på eclipse med Emmeli och emelie.


Amandas mamma kom och hämta oss på tågstationen 23.15 och körde oss hem till mej, så ja fick dumpa alla påsar! Haha Emmeli och emelie kom och vi gick till bion som börja 00.01:) den va superbra eclipse=) höll på till efter 2 nån gång. somna inte en enda gång, även fast ja varit vaken så länge, ja trodde inte att ja skulle somna heller för ja har läst boken innan, och den är bra.;) emelie A blunda till en gång sa hon ändå så sov hon länge idag. Nej, nu ska ja försöka sova lite, har varit vaken i 23 timmar nu utan att sova en blund under dagen och ja sov ju inte så mke igår natt heller. Hoppas ja somnar för nu är ja övertrött, om ja inte gör de så kmr ja va dö imorrn under dagen:p;) Gonatt söv gött<33 Ps. Bilder på de ja köpt kmr imorrn.

Sommar och sol =)

Har tråkigt... Finns ju inget kul att titta på på tvn nu, före kunga bröllopet visa dom nästan bara program om de och sen när dom sluta så börja de ju inget bra heller... Men ja kolla iaf på bröllopet;) dom va så fina Victoria och Daniel alltså och Daniels tal och hans pappas och kungens va väldigt fina tkr ja;) ja skulle aldrig ha vågat gått in i den kyrkan med 1200 pers iaf de va modigt gjort! och sen alla miljoner som titta på de på tv. Ni kanske tkr ja är töntig nu men de struntar ja i!

 Förra söndan va ja och Emmeli och titta på Beck - Levande Begravd rekommenderar (stavning) er verkligen att se den filmen superbra är den den bästa filmen! Så sa ja om i stormens öga oxå men den sista är verkligen bäst spännande.

Nu får de nog bli att hitta nåt bra på tv men finns ju typ inget att se på nu på sommaren, men de är skönt att slappa lite framför tvn på kvällen för nu börjar ju alla mygga komma fram som ja hatar!

Blev ett tråkigt inlägg men fanns inte så mke att skriva om:P haha nu är de iaf bara 2 dar tills ja och Amanda drar till Stockholm och gör de osäkert:P haha

Härlig dag

Förlåt för mitt förra röriga inlägg, skrev på mobilen och de gick inte att få nya rader... Idag har ja varit hemma och slappat på förmiddan skulle ha tränat men blev inget idag, njöt av första dagen på lovet istället:D kanske blir imorrn. Vid 4 kom Emmeli då drog vi ner till stan och köpte godis MYCKET och sen gick vi och satte oss i stadsparken och åt men de blev så kallt efter ett tag så vi gick hem till mej och satte oss framför datorn och sjöng till låtar på youtube haha:P Sitter fortfarande vid datorn och funderar på att gå ut snart;) Hoppas de blir lika fint väder imorrn med! =)

i klassrummet på skolavslutningen

Skolavslutningen=)

Servitris klädd inför balen :)

Innan balen:)

Sommarlov ! =)

Äntligen sommarlov! Va trött på skolan på slutet... I onsdags hade 9:an bal och ja skulle va servitris där:) kom dit vid halv 5 och börja duka borden, gjorde iordning blommor i vaserna, övade på en låt som vi tydligen skulle sjunga för niorna. De va Bettan som tränade med oss och sa hur vi skulle gå i början när vi blev presenterade framme vid scenen skulle vi gå med raka ryggar ha händerna bakom ryggen och stå och le. Inte bara inte, hon lärde oss att vi skulle servera och plocka bort från höger sida och visade hur vi skulle bära bort tallrikarna de va inte bara att bära dom som man ville utan man skulle ha en i handen och ta stöd av tummen och pekfingret och 2 på armen utan att ta stöd mot magen. När vi hade övat ett tag börja niorna komma så vi fick gå in i magneten innan niorna hunnit sätta sej och första rätten skulle in. Alla hade så fina kläder och frisyrer och allt! De gick bra att både servera och plocka bort och efter huvudrätten tror ja de va så skulle mattias som varit praktikant på idrotten och johan olofsso som gick ut 9:an uppträda ja trodde dom bara skulle prata lr nåt men där hade ja verkligen fel! Dom kmr upp på scenen i röda morgonrockar och solglasögon, har händerna innanför rocken och mattias har en ros i munnen som han släpper när han kmr in på scen. Samtidigt spelas de musik de låter lite som kyrkmusik lr va man ska säga:p haha plötsligt blir de en ny låt och dom tar av sej rockarn... Under har dom ingenting förutom förstorade skyltar på sej själva med solglasögon på. Dom börjar dansa och gör olika rörelser med skyltarna som dom i talang fast dom hade knäckebröd. Sen höll dom ett tal på slutet och de va till camilla som är gympalärare. 9 B dansade också en dans till camilla men mattias och johans nummer va roligast;) haha va hemma vid 11 och kände mej inte så trött efter en väldigt rolig kväll!:) Igår va de äntligen avslutning:) börja fem över 8 som vanligt och sluta tio över 10. Fick betyg för andra gången rätt nöjd faktiskt... Ja fick 4 MVG, 7 VG och 2 G. Ja tror ja fick de iaf. Ja och pappa gick ut och åt och sen hade ja och Emmeli tänkt gå och kolla på paraden till balen men de regna så mke så vi hyrde film ist:) hon sov hos mej och har varit med henne idag. Nu ska ja lyssna på musik. Gonatt<3

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0