Midosommarafton! :)

Midsommarafton började med att Bengt ringde vid 8.30 och frågade om jag kunde börja jobba tidigare. Skulle ha börjat 10 egentligen. Som tur va gick jag upp vid 8 så hade precis sminkat färdigt mej när han ringde. Fick strunta i att platta håret. Tryckte i mej lite frukost och före 9 va jag på ica.
 
 
Slutade vid 15 och när jag kom hem åt jag smörgås och duschade. Sen sminkade jag mej och plattade håret och drog till Maja. Där höll dom på att göra kransar och jag gjorde också en (eller jag började på en) orkade aldrig göra färdigt. Nästa år tror jag att jag köper en krans på Hedlundsblommor som Majas syrra hade gjort, den va skitsnygg! :)
 
 
hos Maja va även, Diana, Linda, Pat, Moa och Josefin. Det är så kul att träffas allihopa, inte så ofta vi gör det tyvärr!     Vi grillade och fixade med sallad och potatis till. Maten va jättegod! :) efter det plockade vi bort och tog fram chips och vår lilla godispåse på TVÅ kilo! :) satt och pratade och stre om allt möjligt och plötsligt va klockan 22.30. Nåra åkte hem och kvar hos Maja blev jag och Pat. Pat skulle sova där och jag åkte hem vid 1.30. 
 
 
Började jobba 11 på midsommardagen. Är så jävla glad att jag inte började 8 som det brukar va på lördagar för då hade jag vart stendöd! Kom inte i säng förrän 3. Då hade jag nog åkt hem tidigare men ändå. Det är så tråkigt att åka hem tidigt när vi inte träffs så ofta allihopa. Det här var min midsommar som va väldigt trevlig och rolig med mycket skratt och skvaller! :)

Sommarlov!

Då har ett år på gymnasiet passerat med stormsteg! Kan inte fatta att jag börjar tvåan till hösten... Detta innebär också att det är dags för sommarjobb! :) jobbade första dagen i måndags jobbade även igår och idag och ska jobba imorrn också. Jag säljer jordgubbar i år också.

Va och kollade på taseruds och solbergas bal också igår med Maja. Nästan alla hade fina klänningar, bara nåra få som inte hade det. Längtar tills det är min tur! :) Nu blire att slappa resten av kvällen. Har gått upp tidigt typ varje dag den här veckan. Tror jag börjar på att bli förkyld också. Är tjock i halsen och hes. Hoppas att det inte blir nått av det, så trist att va sjuk nu när det är lov och jag ska jobba!

Besök på Kyrkeby

Va och hälsade på på Kyrkeby i torsdags. Passade på nu när jag va ledig och jag vet inte hur länge jag har skjuvit det framför mej. Direkt när jag gick in genom dörren och hörde allt väsen från torget så tänkte jag: Fan va gött att jag inte går här längre! Det kändes så litet, korridorerna kändes små och trånga typ. Kan nog bero på att jag är van Taserud som är lite större.

Det va kul att träffa gamla lärare igen, det va ju trots allt ett år sen sist. Va med i Peder och Mias nya klass och det verkade vara en väldigt bra klass! :) berättade om hur det är att gå Vård- och omsorgsprogrammet och vad vi gör. Kom på flera grejer i efterhand som jag kunde ha sagt, menmen.
Va med Maja också i torsdags det va kul! :) längesen vi va. Bengt ringde till mej också och sa att jordgubbsförsäljningen troligtvis drar igång till veckan, uu va gött med svenska jordgubbar! :)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0