Sportlovet närmar sig! =)

Har precis skrivit klart en bokrapport på engelska och en på svenska. Så himla gött att allt är klart nu innan sportlovet så jag kan lägga ner tid på teorin då. :)
 
Hade håltimme i måndags så passade på att klämma in en körlektion då. Fick köra i rondeller, vända och backa runt hörn. Backa runt hörn är något som jag behöver öva på men att köra i rondell va jag bra på tyckte han för han behövde inte säga något. Efter lektionen sa han att rent körmässigt skulle han kunna boka uppkörning åt mej så det låt bra:) och förra veckan sa han att jag kommer ta mej till halkbanan på dom 5 körlektioner som vi får från skolan. :)
 
Skulle gått på Sh'bam idag egentigen men gjorde färdigt engelskan och svenska så slipper jag tänka på det under lovet. Nu ska jag räkna matte och se på ishockey. Vi får se hur den kombinationen går:) ska se om jag får liv i Älskling också som ligger och sover på soffan. :)

Andra Körlektionen!

Hade min andra körlektion i torsdags. Va inte nervös innan som jag va förra veckan när jag hade första lektionen. Kommer ihåg att jag fick ställa in sidospeglarna på första lektionen och det syntes nog att jag va nervös för jag darrade. ;) hehe
 
På första lektionen fick jag köra mot prästängen och backa runt hörn. Sen åkte vi mot OK och där svängde jag höger i rondellen och sedan vänster efter gamla milko eller Beijer heter det väl där. Där kollade han om jag hade koll på högerregeln antar jag innan jag fick svänga upp till Brante backe och testa dragläge i uppförsbacke. Det va inte det allra lättaste att stå helt still med bara kopplingen uppe. Efter det fick jag åka upp vid vågen och där va det också en massa högerregel mot stan.  Fick svänga höger vid Timmys och sedan vänster och förbi systembolaget.
 
Har Morgan som körlärare på Arvika Trafikskola och han är jättebra! :)
 
I torsdags fick jag öva på högerregeln och att jag måste lägga i ettan om det är dålig sikt för det gjorde jag inte på första lektionen. Det är stor skillnad att köra dieselbil för den är mycket segare. Som hemma kan jag köra på tvåan i korsningar med högerregel och skymd sikt men det kan jag inte göra med deras bilar för då går bilen hackigt. Även placering på enkelriktad väg och vilken sida jag ska hålla mej på fick jag också öva på.
 
Hann med två fickparkeringar också och det var inte det lättaste. Morgan frågade om jag hade fickparkerat förut och då sa jag ett par gånger, en gång då rattade pappa åt mej och andra gången stod jag i rutan längst fram så det va inte direkt fickparkering. Jag sa också att jag skulle vilja lära mej att fickparkera och Morgan sa att vi brukar inte börja med fickparkering i vanliga fall utan med vanlig parkering men att vi kunde testa det. Han förklarade bra va jag ska tänka på när jag fickparkerar och va jag ska ha som "riktmärke" för att hamna rätt i rutan. :)
 
Va även hos Caroline med en nalle och tände ett ljus. Saknar dig syster<3
 

4 Månader<3

Idag har vi varit lediga från skolan jag och Älskling. Lärarna skulle ha någon utbildning eller va det va så det va gött att ha sovmorgon. :)
 
Ska snart iväg på Äventyrarna och jobba. Idag ska vi göra Alla Hjärtansdag-kort och dom som hinner ska få tova filtfigurer också. :)
 
Jag och Älskling har varit ihop i 4 månader idag<3 förstår inte hur tiden kan gå så fort... Älskar Dig Jonas! <3

PINSAMT!

Tycker det är riktigt pinsamt att jag inte bloggat på så länge. Men jag har bara inte haft nån värre lust att starta datorn och blogga. Men nu ska jag skärpa mej. :)
 
Har varit och jobbat idag. Är även ledare för TG nu en grupp med högstadietelever. Idag gjorde vi t-shirt tryck och det tyckte dom va rikit kul! Det va så kul att se hur dom verkligen ansträngde sej och la ner sej med sina t-shirtar! :)
 
Nu dröjer det nog inte länge förrän det blir natta. :)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0