Valborg!

Idag fyller världens bästa syster år! <3 skrev grattis till henne på sms men har inte fått nått svar;)


Nu är Rebecka här och vi ska snart gå ner till sågudden en sväng. Efter det ska jag hem och fortsätta se på One Tree Hill säsong 3 som är superbra! :)


Har inte bloggat på väldigt länge nu men har inte haft nån lust... Skrev ju att jag skulle berätta om det nationellaprovet i kemi och det gjorde jag inte men fick VG på det och är jättenöjd! :D

Förra veckan fick vi preliminärbesked om vi kom in på vårt förstahandsval och jag blev behörig till omvårdnad:) lr till alla program som jag sökte kom jag in på:)


Bloggar mer imorrn för nu ska jag göra mej iordning lite mer innan jag och Rebecka drar ner till sågudden. Ha en trevlig kväll! <3

Sm-guld sm-guld :D <3

Har sett på finalen mellan skellefteå och Färjestad:) va gött att färjestad vann. Roligt för dom det va dom verkligen värda! :D ska till karlstad imorrn till torget när färjestad är där:) tänk vilken härlig känsla att vinna när man kämpat så länge, vilken kick! Att göra mål eller assist är nog också en kick skulle jag tro. Fan vilken känsla! :)

Färjestad kan man lite på :)

Har precis sett på hockey. Fan va gött att färjestad vann! :D kul att micke johansson gjorde målet också:) fick veta resultatet på det nationellaprovet i kemi men det berättar jag mer om imorrn;) nu ska jag snart lägga mej och ladda inför engelskaprovet det nationella.


Jo förresten, vi säljer kakor nu igen dom vi sålt förut så ni får gärna köpa en burk om ni vill:) vi säljer tills på torsdag så är ute lite i sista minuten. Det finns chokladbollar, kolabollar, kolablandning, kexchoklad, dammsugare mm. Orkar inte skriva alla sorter som finns, men ni får gärna köpa en burk om ni vill:)

Tränat! :)

Va och tränade på badhuset förut med Pat och Jessica:) sprang på löpbandet i sammanlagt 20 minuter, cross trainern i 10 minuter och sen andra grejer där man tränar ben och armar som jag inte vet va dom heter:P tror iaf att jag kommer ha träningsvärk imorrn men det är gött;)

Funderar på att börja på Hälsokompaniet till hösten när det har lugnat ner sig mer i skolan. Nu satsat jag på att få så höga betyg som möjligt så att jag kommer in på omvårdnad:)


Det är jättemånga som sökt in på det i år"/ 70 personer totalt och 37 som sökt in på förstahandsvalet, men Annika som är SYV på skolan sa att jag och Pat klarar oss för vi är godkända i kärnämnena och dom tar dom i första hand så hon sa att vi inte behöver oroa oss. Gött att veta det! :)

Va och klättrade i torsdags med Maja också:) träningen är på söndagar men nu när vi har klarat säkringskursen och vi kan säkra varann så får vi gå och klättra dom andra dagarna som dom har öppet:) Pat klättrar också. Vet inte om jag skrivit det här att jag börjat på klättring? ;)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0