Äntligen fredag=)

Har vart helt slut den här veckan, vet inte va det är för fel... Har varit i challa idag med mamma och shoppat. Kanske kommer lite bilder på det ja köpt imorrn;) imorrn ska vi på bröllop, Åsa gifter sej:) nu får det snart bli sänga känner mej helt slut. Bloggar mer imorrn när ja är piggare;)

seg måndag, va väldigt trött imorse!

Idag va det segt att gå upp... Hmm... kan det bero på att det va måndagmorgon? Gjorde mej iordning imorse, fick skjuts till Pat och sen fick vi skjuts till skolan.

Mentorstid första lektionen men Mia va sjuk och Peder är fortfarande sjukskriven, så vikarien visste inte va hon skulle prata om så vi fick sluta efter typ 5 minuter:)

Drog till magneten där typ hela klassen satt, och på måndagar är vi den enda klassen som har långrast på möran, så gött att va ensamma, då är det lugnt och gött på magneten och torget:D satte oss i nåra soffor i magneten och ja lyssna på musik och prata lite med dom andra. Sebastian bad mej släcka ljuset så gjorde det också stängde vi dörren in till magneten + att gardinerna va fördragna så det va riktigt mörkt och gött där inne, vi halvsöv typ:D haha superperry va det, tills Eva bibliotikarien kom och tände och öppna dörren och sa att det skulle va tänt. Hon gick iväg och nåra släckte igen och vi vänta bara på att hon skulle komma tillbaks och skälla ut oss, men hon va inte så sur sa bara att dörren skulle va öppen så alla kan gå dit... Spelar roll när alla andra har lektion.


Sen va det bild med Lise som är hmm... VIRRIG!! Men det gick bra måste sätta lite fart så ja blir färdig till Lucia då bilden ska va klar;)

Sn hade vi bara tråkiga lektioner kvar typ, lr spanska är kul men vi gjorde inget speciellt så orkar inte berätta om resten av min dag. ;)) hehe nu blire snart natta sussa gött :D

1 år idag saknar Dej gumman<3

Igår kväll va assistenterna här på en träff:) så jävla kul att träffa gänget:D många hade man inte sett på länge... Man "minglade" runt så man hann prata lite med alla, och det tyckte ja va bra! :) fast man prata rätt mycket med alla=) säljde lite blommor också till dom igår så nu har ja sålt för 2700 nånting, vilket innebär att ja får biobiljett:D hihi man va tvungen att sälja för 2500 för att få det;) Tack så jävla mycket för en otroligt trevlig kväll som vi måste göra om! <3

Nu till nått tråkigt..


1 år sen Du dog idag Syster<3 saknar Dej enormt mycket, det går inte att beskriva<3 går inte en dag utan att ja tänker på Dej, ditt underbara skratt och leende som ja aldrig kommer glömma<3 älskar Dej gumman och Du kommer alltid ha en stor och speciell plats i mitt hjärta<3 hoppas Du har det bra där Du är nu och att vi ses igen Caroline<3 Du är alltid med oss Älskar dej så mycket<3





Ja ser det snöar det va ju roligt hurra!!! :D

Drog hem från skolan idag vid 11, hade ont i huvudet och kände att ja inte orka va kvar och sitta och lyssna och koncentrera mej... Drog hem la mej och söv vid typ 12 och söv till efter 14, gött! Nu är huvudvärken borta och ja behövde inte ens ta alvedon;)


Har historia prov på fredag som ja känner att ja inte är redo för än, men det är bara att gilla läget och plugga! :P det handlar om andra världskriget. Fick förresten VG- på historiaprovet om mellankrigstiden, trodde ja skulle få ett VG, men icke, det va ju Mia som hade provet och då får man inte VG och MVG alltför lätt... :( fattar inte hur ja fått MVG i samhällskunskap, det har ja ju med henne.. Kanske beror på att ja bara fick 1 fel på provet om lag och rätt i våras? ;)


Det svåra biologiprovet som vi hade fick ja G+ på, hade hoppats på ett VG men det va svårt och hoppas på ett VG på nästa biologiprov om våra sinnen.


Ps. va kul att det har kommit snö!!!:D giller snö ja! :D

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0