Uppe före tuppen!

Ja det kan man lugnt säga att jag var idag. Hade alarmet på ringning 05.50 men snosade i fem minuter innan jag gick upp. Tog på mej kläder och packade ner handduk, kläder, tvål och schampo och begav mej med cykel mot HK där jag skulle möta Maja.
 
Kom ut till cykeln som va väldigt kall med bara en påse på sadeln. Trots att det bara va -1,9 imorse så hade växlarna frusit och såklart va ettan i! Har ju nerför typ hela vägen till palmviken så gissa om det såg fånigt ut när jag trampade! ;) kunde inte låta bli att skratta när jag cyklade för jag såg mej själv och det måste sett dumt ut och tyvärr va det ju folk ute vid den här tiden som jag körde om! Haha
 
Väl framme på HK va det dags för ett spinnningpass det va gött! :) vi segade oss efteråt och duschade länge, det är så gött för jag blir alltid frusen så står i duschen i evigheter. Cyklade hemifrån med känslan att jag glömt nått, men kom inte på va det kunde va. Det upptäckte jag när jag skulle klä på mej, bhn låg kvar hemma den, bingo! Som tur va skulle jag dirket hem och inte till skolan eller jobbet hehe :)
 
Nu har jag ätit en god rejäl frukost bestående av: yoghurt och flingor, två smörgåsar med två hårdkokta ägg och tre glas apelsinjuice så nu är jag mätt. :) mamma har jobbat natt så hon sover och Jonas sover också. Funderar på att gå och lägga mej för jag är frusen och lite trött eller bara lägga mej i soffab och slappa. Har inte riktigt bestämt mej än så det spörs och se hur det blir.
 
Ska iväg och jobba sen också. Ska hoppa in extra som ledare för TG som har övernattning idag tills imorrn. Ska va där vid 16 och ungarna kommer vid 18. Det ska bli kul! :)

Tisdag och Norgebesök

Idag va jag och Jonas och hälsade på hans pappa och hans sambo som bor i Skotterud. Det va första gången jag träffade dom och dom va trevliga. :) vi va där vid 12.30 och sen närmare 15 åkte vi vidare till hans Farmor och kollade om hon va hemma och det var hon. Hon blev jätteglad när hon fick se Jonas, och överraskad för hon visste inte att vi skulle komma. Där fikade vi och kollade på gamla och nya kort. :) alltid kul att se på kort och nu fick jag se gamla bilder på Jonas också det har jag inte gjort förut. Vi väntade på att Jonas Farmors man Martin skulle komma hem från jobbet så vi fick träffa honom också. :) dom är jättetrevliga båda två! :)
 
 
Så typ vid 17.30 bar det av mot Arvika med ett stopp på köpcentret i Challa. Jävlar va halkigt det va på parkeringen där! Höll på att dra mej i när jag skulle gå ur bilen, hehe. Så efter det gick jag som jag vore 80 år och livrädd för att halka! ;) hehe vi köpte godis och Jonas köpte nåra filmer.
 
När vi kom till Arvika plockade vi upp Maja och Pat och åkte till Ica för dom ville köpa sallad där. Sen åkte vi till Milano där jag och Jonas köpte en pizza som vi delade på, den va supergo! Vi åkte hem till mej och åt och sen kom vi på att vi ville se en av skräckfilmerna som Jonas köpte så då fick vi åka till pappa och hämta en dvd för våran här gick inte att fixa, vet inte va det är med den.
 
Väl hemma igen så va det filmtime, Bårhuset hette filmen och jag tyckte den va bra. Skvatt till flera gånger så jag höll på att dö! Efter att filmen va slut körde vi hem Maja och sen Pat som inte vågade gå hem. ;) hehe så vi va inte hemma förrän efter 12 så det blev ganska sent igår, klockan va nog närmare 1 innan vi gick och la oss och då somnade jag gott. :)

Så Mycket Bättre!

Nu blire att se på Så Mycket Bättre.Har haft praktik idag mellan 9-17. Trivs jättebra och personalen är superbra! :) har praktik imorrn också mellan 16.30-22.00.
 
Va ledig torsdag och fredag den här veckan så i torsdags va jag på möte på Hälsokompaniet så nu har jag blivit medlem. :) igår va jag, Jonas, pappa och Monica på det nya fiket. Det är jättemysigt där inne och fikat va gött. Jag åt chokladboll och drack en kaffe latte. :) va även inne på Hemtex och köpte prydnadskuddar till sängen som jag tyckte va fina. :)
 
 

Andra dagen på praktiken! =)

Då är andra dagen på praktiken avklarad och jag trivs jättebra! :) vi hade APT möte idag i 5 timmar det va lite drygt dock. Annars går dagarna fort. Börjar 7.30 till möran också och slutar vid 16. Precis lagom tills jag ska iväg och jobba med Äventyrarna. Tror vi ska pyssla med dom imorrn. :)
 
Nu ska jag duscha och sen sova. Jonas sover här under veckan också. :) den jäveln hade sovmorgon idag och började 9.30. Själv hade jag alarmet på 6 och kom upp ganska snabbt. Jonas ställde alarmet på 8.30 och sa att vid 9 är jag nog uppe. Men riktigt så blev det inte... Utan vid 11 kom pappa upp och väckte honom och undrade om han inte skulle till skolan idag. Så han ska inte klaga på att han är trött idag. Vissa har det bra! :)

Efter regn kommer solsken

Hade beställt väckning av mamma vid 10 idag. Va rätt seg när hon kom in och väckte mej med tanke på att jag la mej vid typ 1.30 inatt. Nu sitter jag och lyssnar på gamla låtar som va inne när jag va liten. Det är så kul att göra det ibland! :)
 
Har lust att baka tobleronemuffins som Pernilla Wahlgren gjorde på Nyhetsmorgon idag. Får se hur det blir med det. :)
 
Ska åka till pappa sen och Jonas kommer även dit också. :) imorrn börjar praktiken och lite nervös är jag att. Men det kommer säkert bli jättebra! Bara jag får träffa alla och så så kommer att nervositeten att släppa. :)
 
 
Fan va trött jag är på regn! Man blir ju deprimerad bara man kollar ut genom fönstret! Menmen efter regn kommer solsken sägs det ju...

Taken2 med Jonas

Igår va jag på bio i Karlstad med Jonas. Vi såg på Taken2 som va jättebra! Första filmen är också bra så ni borde se båda två. :) idag har jag och Jonas varit ihop i en vecka. Det är inte länge men längre kommer det bli för det känns så rätt! :) han är världens underbaraste, snällaste och goaste pojkvän. <3
 
 
Tog tåget hem från Jonas vid 13.15 och va hemma i Arvika en halvtimme senare. Mamma hämtade mej på tågstationen och sen åkte vi till mormor och hämtade henne och vidare till mormors syster Anna. Där blev det kaffe och fem sorters kakor så det blev en del. Allt är så himla gött för hon är så bra på att baka! :)
 
Kom hem före 18 nångång och då ställde jag mej i duschen och hade precis duschat färdigt när Maja kom. Vi satt här innan vi gick ner på stan och mötte Pat för vi skulle köpa med thaimat. Köpte en wok med kyckling och nudlar på Patchares, det va jättegött! Vi gick hem till Pat och där åt vi och pratade. Jag och Maja gick och köpte godis efter maten och sen blev det musik och prat i Pat's sköna soffa! :)
 
Vid 23.30 kom mamma och hämtade mej och Maja. Va tiden går fort när man sitter och strir och pratar! Detta får vi göra om nån mer gång! :) Nu ska jag sova, Natti Natti sussa gott!

Praktiken närmar sej

Imorrn är det sista dagen i skolan för det här året. Kan inte fatta att jag ska ut på praktik i 8 veckor ända tills jullovet börjar. Det ska bli så jäkla kul! Har sett fram emot praktiken sen skolan började. :)
 
Måste bara säga att jag känner mej gladare än va jag gjort på länge. Ända sen sommaren har jag känt mej gladare och jag tror att jag behövde den här tiden att bearbeta sorgen. Fast det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på Caroline<3 Älskade saknade Syster<3

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0