Rolig historia;)

Det var två män som var tvillingar, dom var exakt lika långa och vägde lika mycket. Den ene hade hemoröjder.

Dom gick ut på krogen. Båda drack 7 öl och 7 snaps.

Vem blev fullast?

Han utan hemoröjder för han va redan bra i rava! ;) hehe

Fattar ni? :)

Hur många lingon finns det i världen:)

Gjorde ett inlägg i tisdags men det krångla så det försvann... Mysko och orka inte skriva ett nytt för jag skulle lägga mej och sova. Hade nationelltprov i kemi dagen efter som jag va nervös över.

Men tror att provet gick bra. G frågorna va svårare än VG/MVG frågorna tyckte jag. Det va många som tyckte det. Hoppas bara att jag inte svara fel på allt för många G frågor. Nu är det bara att vänta tills vi får tillbaks provet av Anna-Lena, hoppas vi får det snart:)

Nu funderar jag på om jag ska se på film lr inte. Har lust att se på The holiday, bra film det:D

Va på "Hur Många Lingon Finns Det I Världen" förut med Maja, Pat och Jessica. En jättebra film som jag tipsar er om att se, den är verkligen en sevärdhet! :)  (Berättar inte va den handlar om för antar att ni sett reklam för den på tvn) :)

Nyfrissad =)

Inatt sov pat över vi såg på film igår kväll och käka tacos och godis, gött :) imorse gick vi upp vid typ 10 duscha och gjorde iordning oss.


Efter 13 nån gång åkte vi till Koppom till syrran och Charlotte tog i lite färg i mitt hår och under tiden den va i klippte hon Pat och sen klippte hon mej. Båda två blev supernöjda:D efter det blev det en snabb fika innan vi åkte hem igen och Pat åkte iväg på Kickoff med fotbollslaget.


Nu har jag sett på melodifestivalen och kan tänka mej att många tjejer kommer rösta på Eric pga av utseendet så det är ju bra med lite extra röster;) hehe det verka ju som dom andra länderna gilla hans låt också.

Syrran klippte topparna på mej och så klippte hon upp det och lite mer snelugg:)

Tack så mycket syrran! Love you<3

Tisdag

Nu ska jag duscha och sen blire nog sänga skulle jag tro;) har lagt mej vid 23 två dar i rad och det kommer surt efteråt... Hmm??

Va nere hos grannarna Stine och Martin på mat igår kväll. Lasagne och hemgjorda vitlöksbröd blev det supergött! :D och till efterrätt blev det glass ost, kex och vindruvor. En trevlig kväll med grannarna Siv, Jan, Stine, Martin, mamma och jag blev det:)

Va på TG idag och där bakade vi scones det va gött. Nu ska jag duscha och sen blire nog sänga med en gång. Har ont i bena känns som växtvärk men vet inte om det kanske kan va träningsvärk efter idrotten idag. Karl i klassen hade idrottslektion idag och körde fyspass i en timme, jobbigt va det men det känns gött efteråt! :)

Ha de gött allesammans! :))

TulpanförsäljarN

Glömde skriva i mitt tråkiga inlägg igår att jag sökte in till gymnasiet innan sportlovet:) på dessa programmen sökte jag in:

1. omvårdnad
2. hotell och turism
3. samhäll
4. barn och fritid
5. handel
6. restaurang

Hoppas Hoppas att jag kommer in på omvårdnad nu.......... :D

Vi säljer tulpaner också i klassen. Första leveransen kommer på torsdag också säljer vi tom vecka 14 7/4 ifall ni vill köpa:) en bukett kostar 79 kr och det är 15 st tulpaner i varje bukett och blandade färger så ni får se vilka färger ni får;) åker kronbladen av dom gröna inom 6 dagar får ni pengarna tillbaka:)

Jag vet att det låter dyrt 79 kr för 15 tulpaner men det är väldigt bra kvalitet bättre än dom man köper på ica dom håller sej i en vecka ungefär. Detta säger jag inte bara för att jag säljer utan det är sant! ;) så vinn ni köpa så får ni gärna göra det och det är bara att säga till:)

Orkar inte mer!

Imorrn är det fysikprov och fattar inte hur dom kan sätta det på måndan efter sportlovet???!!! Har pluggat kanske en timme idag och kan ingenting, bra va? Känner att jag inte orkar nått mer just nu så tänker gå och lägga mej nu och strunta i att plugga! Vet att jag är dum som gör så men orkar verkligen inte plugga nu...

Ska bli kul att se hur många det är som pluggat under sportlovet för jag tycker man ska va ledig då.

Hade det bara varit att plugga till fysikprovet hade jag inte sagt nått men jag hade matte, musik, spanska och bild att göra under lovet och det kallar inte jag lov! Spanskan va det enda som va kul resten va tråkigt.

Pat va här förut så vi gjorde färdigt bilden va i fredags också och skrev lite fakta men sen krångla USB-minnet så vi kunde inte göra nått mera då. Så hon va här i 2,5 timme så nu är det äntligen klart:)

Åt mat och duschade efter att jag följt Pat hem och nu ska jag sova för känner mej helt slut och vet att provet kommer gå åt helvete imorrn.

Jag har skjuvit (stavning?) fysikprovet framför mej för jag har gjort det andra skolarbetet och det tog en dag och sen har jag varit med kompisar för tycker att det är roligare, så egentligen får jag kanske skylla mej själv men som sagt man ska va ledig på lov och inte känna sej stressad över skolan vilket jag har gjort!.... Aja, detta blev ett negativt inlägg jag vet men så känner jag just nu, Gonatt sov gott! :)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0