Andra skolveckan

Ja då har andra sksolveckan börjat då. Igår hade vi första riktiga mattelektionen. Fy fan för matte 2a (som är typ samma som matte b fast lite svårare) säger jag bara! Igår hade vi två lektioner  efter varann och på två timmar gjorde jag två tal, TVÅ TAL och fattade ingenting! Hoppas att det kommer kännas bättre snart! :) 
 
 
Vi har även börjat med historia och samhällskunskap som vi har med Lars som är min mentor och hur bra som helst! :) två nya lärare har vi fått i matte, svenska och engelska som också är bra. :) 
 
 
Vecka 43 går vi ut på praktik i 8 veckor så den här veckan har vi i uppgift att skriva om stroke. Nästa vecka är det en ny sjukdom som vi ska skriva om. Sånt här tycker jag är kul och intressant att skriva om. :)

Passat Lennon! :)

I onsdags va jag i Koppom hela dagen och passade Lennon. :) det gick jättebra förutom det lilla kaoset på morgonen. Det va också första gången som jag passade Lennon ensam en hel dag och jag gör det gärna igen! :)
 
 
Imorgon blir Lennon 1 år, 1 ÅR!!! Jag tycker inte alls det va längesen som jag och mamma va i Karlstad och hälsade på honom för första gången. Det va så kul att träffa honom. Jag va både nervös och förväntansfull och glad på samma gång! När Charlotte kom ut med honom gick det inte att hålla tårarna tillbaka. <3 söta lilla Lennon. :)

Dags att blogga!

Ja, det kan man lugnt säga att det är nu.
 
Sen jag bloggade sist har jag och Maja varit i hennes farmor och farfars sommarstuga som ligger precis vid vattnet. Skit fint och mysigt! :) på kvällen va vi ute och fiskade och när vi kom tillbaka skulle vi dra in båten på stranden. På slutet fick vi hjälpas åt att dra för det blev för tungt i sanden att dra ensam. 1,2,3 räknade vi och sen drog vi. Sista draget vi skulle göra så tog vi i såpass mycket att snöret åkte av och vi ramlade med ryggen rätt i backen. Vi skrattade så vi grinade. Det måste sett väldigt kul ut! ;) hehe
 
 
Hamnfesten va jag också på med Rebecka. Det va kul och bra! :) på torsdan va jag, Pat och Maja på Barbord och åt och firade Maja som fyllde 18 år 1 augusti. :)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0