Hes

Slappar framför tvn. Funderar på att se wallander sen. Men frågan är om jag orkar sitta uppe och se hela;) hehe börjar på att bli förkyld tror jag"/ är hes och tjock i halsen plus att jag börjar få rethosta... Hoppas det inte blir nått av det. Har inte tid att bli sjuk just nu.

?!

Varför får jag inget mellanrum mellan raderna? Får bara det efter första stycket men inte sen. Är det jag som är helt trög och dum i huvve som inte fattar hur jag ska göra?!

Veckan

Den här veckan har vait ganska fullspäckad. I tisdags va jag på ledarmöte med dom andra ledarna som också har Äventyrare så nu är våren planerad för dom! :) när det mötet va slut efter tre timmar va det genrep inför Julgransskakningen som är imorrn. Barnen va jätteduktiga och behövde bara öva igenom julspelet en gång!

I onsdags började skolan och det va väldigt kul att träffa alla igen! :) på eftermiddagen kom syrran och Lennon och sov över, det va jättekul! Vi åt tacos sen åt vi godis och såg på Biggest Loser. Det är ett bra program att äta godis till! ;) haha
Igår va jag i skolan och sen när jag kom hem klippte syrran topparna och luggen på mej medans maten va i ugnen. Vi åt och sen tog jag och Maja tåget till karlstad för att se Färjestad-Modo. Matchen började med att dom tre som va med i småkronorna från Färjestad hyllades så nåra höll ett varsitt tal och sen fick publiken ställa sej upp och hurra för dom! :) tyvärr så förlorade Färjestad med 2-1 :( trodde dom skulle vinna för har för mej att Modo ligger ganska långt ner i serien...
Idag va jag i skolan. Sen va jag på gitarr och efter det gick jag och Rebecka ut på en promenad :) ingen otur har jag haft hittills idag även fast det är fredag den 13:e

Mer snö!

Idag va jag duktig och gick upp vid åtta för att jag inte ska va allt för trött på onsdag när skolan börjar. Sminkade mej, plattade håret och åt frukost. Vid 10 tog jag med mej Tindra och mötte Maja. Vi gick hem till mej och satte oss i soffan och stre och vips så hade det gått mer än ett par timmar! Tiden har gått väldigt fort idag... Det blev lite mat och efter ett tag tog vid med Tindra till Maja så hon va där ett tag. Där gjorde vi inte så mycket slappade, drack te och sen gick vi på en promenad i snöyran. Kul med mera snö! :) synd bara att det ska bli regn imorrn...
Detta va min dag det. Nu blire datorn, duschen och sen sänga. Juste, kom på att jag lurade er igår. The Killing gick inte på sjuan utan på elvan ;)

SNÖ!!!

Fan va kul att det har kommit snö igen! :) jag och Maja va som två barn på julafton när vi vaknade förra söndan och såg att det var snö ute. Hoppas den stannar kvar lite längre nu. För min del får det gärna komma lite mer snö! :) dom flesta tycker inte om vintern, men det gör jag så länge det kommer lagomt mycket snö och inte är mer än 10 grader kallt. Nu blire att se på The Killing på sjuan. Lite kul att se när Joel Kinnaman (stavning) är med.

God Fortsättning! =)

Har haft en jättebra Jul och Nyår! :) tänkte jag skulle lägga upp nåra bilder på en del som jag fick i julklapp. Lovade ju att lägga upp en bild på muggen och skålen som jag fick på julbordet, men jag fann ingen. Med min mobil blir det inga bra bilder.
Här kommer det jag fann bilder på som jag fick i julklapp :)
Det här var en del av det jag fick. Jag fick även örhängen, body lotion, body scrub och tvål, presentkort på afection och peak performance affären och massa ansiktsmasker. Kommer inte på nått mer just nu. Tack så mycket alla för fina och roliga julklappar! :)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0