KÖRKORT!!!!!!!!!

Äntligen, som jag har längtat! Idag 8.45 var det dags för teoriprov. Jag fick 59/65 och alla säger att jag ska vara nöjd med det. Nöjd är jag, även fast jag skulle fått fler poäng om jag ändrade nåra svar som jag hade lust att ändra på. Men samtidigt ville jag inte ändra nått eftersom det första man tänker brukar vara rätt. :) huvudsaken är ju ändå att jag klarade det och jag var en bra bit över godkänt. :)
 
 
Pappa kom och hämtade mig vid 9.45 och vi åkte hem. Jag åt ett äpple, orkade inte äta nått mer för jag var nervös inför uppkörningen.
 
Före 11 nån gång fick jag skjuts till körskolan och fick lite tid att köra med Morgan och "värma upp" lite inför uppkörningen. Vi körde till tobaken och mötte upp den som jag skulle köra upp med. Gjorde en säkerhetskontroll och sedan fick jag köra iväg. Fick backa runt hörn i Jössefors, göra en vänstersväng vid tunneln mot Högvalta och sedan parkera brevid en annan bil på parkeringen mittemot tobaken. När vi kom tillbaka till tobaken och jag hade parkerat och stängt av bilen sa hon: Det är godkänt. Va bra sa jag lite smått chockad.
 
 
Hon gick tillbaka in till tobaken och på vägen mötte hon Morgan och till honom hade hon sagt att det var mer än godkänt. Han kom fram sa grattis och kramade om mig. :) Han tyckte också att jag såg väldigt lugn ut efter att nyss fått körkort. Fick skjuts av Morgan till Mamma där jag hämtade bilen och berättade för Siv och Jan att jag fått körkort. :) jag var inte så lugn som Morgan trodde, när jag kom hem till Pappa var jag helt skakig.
 
Körde till Pappa och överraskade honom. Ringde och berättade att jag fått körkort för folk innan jag åt. Efter att jag ätit åkte jag och tankade för FÖRSTA gången, kom för långt bak först så jag fick köra fram bilen lite ;) hehe sedan åkte jag till skolan och hämtade Amanda, Johanna, Jennifer och Sara och körde dom till stan. Efter det hämtade jag Maja hos Jenny och hon blev med mej till banken så nu har jag fått riktig internetbank med dosa och till veckan får jag ett nytt kort. :) sedan körde jag hem henne och åkte och hämtade mamma på Norma och vidare till Charlottenberg och hämtade Jonas på praktiken. :) Mamma fick tillbaka sin bil igen och jag och Jonas gick in på ica och handlade lite.
 
Nu ikväll har jag, Maja och Pat dragit nåra varv på stan. Kul! :) Är så jävla glad att jag klarade allt på första försöket! :D
 

Redovisning och massa prov!

Igår hade jag min redovisning om Rett Syndrom. Det var flera intressanta funktionshinder att lyssna på som de andra berättade om. Va så jävla nervös, för jag tycker inte om att stå där framme i klassrummet och prata. Men det känns så skönt när det är gjort. :)
 
 
Idag va det dags för nationellt prov i engelska igen, idag va det först läsförståelse och sen hörförståelse. Skönt att ha det gjort för det är så jävla svårt!  Slutade vid 11.00 idag så det va gött. :)
 
 
På fredag har jag matteprov som jag inte fattar nånting av, men vi har två lektioner imorrn så det fixar sej nog. :) ska även göra det muntliga nationella i engelska på fredag med Amanda och Marie så att det blir gjort. Ytterligare en grej att stryka från att göra listan. :)
 
 
Imorrn är det avslutning för äventyrarna för denna terminen, det är nu jag börjar inse att sommarlovet närmar sej! :) på torsdag ska jag till Ängsgatan och kolla på mitt schema för sommaren och den 22 Maj är det dags för deligeringskurs. :)
 
 
Nu blire att se på Sverige-Danmark innan det blir natta. :)

Livstecken

Ja jag lever att. Dagarna rullar på med en massa skolarbete och teoriplugg. Börjar inse att sommarlovet närmar sig med stormsteg och jag blir snart 18 år! Kan inte fatta det! :)
 
Den här veckan gick vi bara i skolan måndag och tisdag, det va skönt! :) är så mycket nu med redovisningar, inlämningar och nationella prov som ska göras. Gött ändå att få det överstökat men jag är så nervös inför de nationellaproven för de är inte enkla i engelska 6, eller gamla engelska B. Skulle haft nationelltprov i matte också men vi har inte hunnit med allt så vi får göra det till hösten och även göra sista kapitlet i boken när vi börjar trean.
 
Idag har jag och mamma passat Lennon. Vi har vart ute och gått ett par gånger och han har vilat och lekt. Världens goaste unge är han! :) så nu är vi bra sletna båda två för man är inte still många minuter. :)
 
Ha en bra kväll! :)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0