Silviakaka och Pannkakor!

Va ledig idag. Gick upp efter 9 när Jonas gick upp. Han hade sovmorgon idag och började vid 9.30. När han hade åkt till skolan la jag mej i soffan och läste i boken 3096 dagar som jag inte alls har många sidor kvar i nu! Jag vet inte hur många månader jag har läst den boken. ;) hehe
 
Vid 13 kom jag på att jag ville baka så jag gjorde en Silviakaka. Googlade efter recept och tog Pernilla Wahlgrens recept. Tog en plåt som va för stor så kakan blev för tunn och lite torr, men med smörkrämen på gick den att äta. :)
 
Stekte pannkakor åt mej och Jonas också. Gjorde ett recept med vaniljsocker i, det va gött! :) ringde och stre först med Pat i telefon och sen med Maja efter att Jonas åkt hem så det blev en timme och mer i telefon. Längesen jag pratade och va med dom nu så det fanns en del att prata om. :)
 
Nu blire snart duschen och sen sänga. Börjar 7.30 imorrn och slutar vid 17 har jag för mej och sen direkt vidare till Äventyrarna. Natti sussa gott! :)

Tiden går fort!

Veckorna bara försvinner och jag börjar inse att praktiken närmar sej slutet. Halva praktiken har redan gått så nu har jag fyra veckor kvar. Trivs hur bra som helst och min handledare Siw är jättebra, så jag skulle kunna vara kvar länge till! :)
 
 
Testade på att jobba natt inatt och det gick bra. Det är sovande natt och vi behövde inte gå upp en enda gång. Tog hälja vid 9.30 imorse när jag slutade så nu är jag långledig:) har åkt på en förkylning också, typiskt! Gick till palmviken förut med pappa och på hemvägen bjöd pappa på fika på det nya fiket som jag inte kommer ihåg va det heter, la nånting. Tog en kaffe och chokladboll, gött! :)
 
Nu sitter jag i soffan och ska ta och läsa lite innan Jonas kommer hem från skolan. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen, kanske se på nån film eller nått, vi får se:)

Josefin

Carpe Diem!

RSS 2.0